ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2018 | 14:42

εξομολογούμαι

ότι μου την σπάει η νοοτροπία που έχει βάλει στο κεφάλι μας η κοινωνία όσον αφορά τα δυο φύλα και συγκεκριμένα την νοοτροπία του να πρέπει ο άντρας να πολιορκεί τη γυναίκα. Και αυτή του κάνει τη δύσκολη, οπότε αυτός θα πρέπει να γίνει πιο επίμονος για να τη ρίξει.Αυτό εμένα μου δυσκολεύει τη ζωή, είμαι γυναίκα και όταν με φλερτάρει κάποιος άντρας και δεν θέλω, πάντα είμαι ευγενική και προσπαθώ να τον αποφύγω με τρόπο. Αλλά αυτός το παίρνει σαν να του κάνω νάζια ας πούμε. Του λέει μια φωνούλα στο κεφάλι του "απλά σου κάνει τη δύσκολη, σε θέλει" και να η πολιορκία. Ώσπου αναγκάζομαι να γίνομαι κακιά στο τέλος. Αυτό έγινε και σήμερα, έλεος πια τα νεύρα μου!Φταίνε και οι γυναίκες σ'αυτό, γιατί λένε μερικές "θέλω να με πολιορκήσει ο άντρας για να καταλάβω ότι όντως με θέλει". Ναι, αλλά τι φταίω εγώ που είμαι ξεκάθαρη και δεν με πιστεύουν; Το ναι θα έπρεπε να σημαίνει ναι και το όχι να σημαίνει όχι. Τέλος!
10
 
 
 
 
σχόλια
Η φωνούλα στο κεφάλι του άντρα έχει μπει από τις ομόφυλές σου. Τις άλλες νεαρές κοπέλες και τις μανάδες τους, που τις μαθαίνουν να διαφυλάττουν παρθενία ως κόρη οφθαλμού.
Τρικυμία εν κρανίο είστε όλοι εδώ πέρα να πούμε.Η εξομολογουμενη μας λέει πόσο όμορφη και γλυκιά ειναι και ο κακός σατυρος άντρας την έκανε να νιώσει άβολα επειδή τις εκδήλωσε την προτίμηση του προς το πρόσωπό τής. Αλλά όταν κάποιος της αρέσει αλλά αυτός δεν πάει να της μιλήσει είναι φλώρος. Και φυσικά δεν θα κάνει αυτή την κίνηση πρώτη γιατί είναι γυναίκα και δεν είναι ο ρόλος της αυτός.Μετά έχουμε τον τυχαίο περαστικό ο οποίος είναι ο ορισμός του nice guy και του white knight με τάσεις κατωτερότητας που οργίζεται που τόλμησε ένας άντρας να πάει να μιλήσει σε μια γυναίκα γιατί αυτός είναι άσχημος όπως λέει και δεν το έχει κάνει ποτέ. Και μετά πετάει και το όχι είναι όχι και το Ναι ναι. Όλες τις δυτικοφερτες αηδίες. Θα μας πεις ότι ήταν και βιασμός στο τέλος.Μετά έρχεται το καραβάνι για ακόμα μια φορά να μειώσει τους συμπολίτες του τους Έλληνες που δεν είναι αρκετά εξευρωπαισμενοι και δεν κάνουν κίνηση οι γυναίκες. Γιατί το να κάνουν οι γυναίκες κίνηση είναι καλύτερο από το να κάνουν οι άντρες. Τι είναι αυτά? Οι γυναίκες μπορούν να τα ρίχνουν στους άντρες και όταν το κάνουν οι άντρες είναι πεφτουλες βιαστές φαντασμενοι... ενώ η γυναίκες που το κάνουν αυτό δυναμικές και ξέρουν τι θέλουν. Ρε σκεφτείτε λίγο μόνοι σας μην είστε όλοι τόσο κλισέ. Η ερωτική φύση του άντρα είναι διαφορετική από της γυναίκας και επίσης δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Μην γενικεύεται γαμωτο δεν αντέχω άλλο να τα τσουβαλιαζεται όλα.
Δε νομίζω οτι έγινες κακιά και μη νιώθεις ποτέ οτι γίνεσαι κακιά όταν θέτεις προσωπικά όρια. Έκανες αυτό που έπρεπε να γινει , αφού ο άλλος δεν καταλάβεινε.
Εντάξει στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά που είμαστε οπισθοδρομικοί. Στον ευρωπαϊκό βορρά μια χαρά κάνουν την πρώτη κίνηση οι γυναίκες και τόσο το καλύτερο. Επιλέγουν ποιόν θέλουν αντί να κάθονται να τις διαλέξουν. Επίσης μην ψάχνεις λογική στο θέμα της ανταπόκρισης. Ο στερεοτυπικός ετεροφυλόφιλος φαντάζεται ότι όλες όσες του γυαλίζουν θα ανταποκριθούν και γουστάρουν. Αν φλερτάρουν κι εκείνες "είναι τσούλες¨και τα θέλει ο κώλος τους" κι αν κρατούν αδιάφορη στάση "το παίζουν δύσκολες". Απλά δεν υπάρχει λογική.
Σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι με απαίσια νοοτροπία που θα σου γράψουν σχόλια που θα επιδοκιμάζουν αυτές τις τρισάθλιες λογικές της απαίσιας πατριαρχικής κοινωνίας που κατακρίνεις με την εξομολόγησή σου.Θα σου πουν ας πούμε ότι αυτός είναι ο << παραδοσιακός>> τρόπος, ότι το αρσενικό είναι ο κυνηγός και πρέπει να επιμείνει κι άλλα τέτοια εμετικά πράγματα.Θα ακολουθήσουν πολλά σχόλια κλαρινογαμπρών και καγκουροάξεστων κάτω από την εξομολόγησή σου γιατί έτσι είναι δυστυχώς ο κόσμος. Υπάρχουν ωστόσο λίγες εξαιρέσεις.Προσωπικά συμφωνώ χίλια τα εκατό με την εξομολόγησή σου και δεν γίνεσαι καθόλου κακιά, μια χαρά άτομο είσαι και αν ο άλλος επιμένει κι εσύ δεν θες τότε ναι πρέπει να δείχνεις με έντονο τρόπο την ενόχλησή σου.Αν οι άνθρωποι είχαν το γνώθι σαυτόν τότε δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.Ευτυχώς υπάρχουμε κι εμείς που δεν ενοχλούμε γιατί ξέρουμε ότι δεν αρέσουμε ούτε αρέσαμε ποτέ και είμαστε αξιοπρεπείς και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φέρουμε σε δύσκολη θέση καμία γυναίκα.Και πρέπει να είναι κάποιος βαθιά ανόητος κι εγωιστής για να ερμηνεύσει το όχι κάποιας ως ναζάκια.Το όχι είναι όχι.Το ναι είναι ναι.
Scroll to top icon