Θύμα ομοφοβικής επίθεσης έπεσε ο σύντροφος του Δανού υπουργού Δικαιοσύνη

Θύμα ομοφοβικής επίθεσης έπεσε ο σύντροφος του Δανού υπουργού Δικαιοσύνη Facebook Twitter
2

Ο σύντροφος του υπουργού Δικαιοσύνης της Δανίας έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από έναν άνδρα σλοβενικής καταγωγής, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Κοπεγχάγης.

Ο Χόσουε Μεντίνα Βάσκες, ο οποίος κατάγεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και πέρσι το καλοκαίρι αρραβωνιάστηκε τον ηγέτη του Συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος της Δανίας, Σόρεν Πάπε Πούλσεν, δέχτηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από τον δράστη.

Το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε μέσα σε ένα μπαρ της πρωτεύουσας, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 34χρονος Σλοβένος φώναξε «Δεν μ' αρέσουν οι γκέι» και επιτέθηκε στο θύμα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, του ασκήθηκε δίωξη για αδίκημα μίσους και βιαιοπραγία και προφυλακίστηκε.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί

Διεθνή / Δομινικανή Δημοκρατία: «Παραμένουν θαμμένοι στα συντρίμμια» - Τουλάχιστον 113 οι νεκροί στο κέντρο

Συγγενείς και φίλοι των θαμώνων που αγνοούνται, παρέμειναν όλο το βράδυ έξω από το κέντρο με την ελπίδα να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους που βρίσκονταν παρόντες όταν κατέρρευσε η οροφή στο Jet Set
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια