ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2018 | 21:10

απογοητευμενη

Είμαι 19 χρονών, 1,6 υψος και 60 κιλά. Όλοι μου λένε οτι έχω ωραίο πρόσωπο αλλα δεν βαφομαι για να το αναδείξω , οτι ντύνομαι λες και πάω στο δημοτικό επειδή φοράω τζίν και απλα μπλουζάκια οτι στις φωτογραφίες δεν φαίνομαι σέξι. Και το καλύτερο μου το είπε μια φίλη μου σήμερα. Οτι κάποια άτομα όσο και να θέλω εγω να κάνω παρέα μαζί τους αυτά δεν θα έκαναν μαζί μου γιατί απλά ντρέπονται να βγαίνουν έξω μαζί μου. Εχω πληγωθεί πάρα πολύ. Και όταν όλα αυτά τα συνδιάζω με το γεγονός οτι δεν είχα ποτέ μου αγόρι μέχρι σήμερα με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο άσχημα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό πραγματικά που τους απωθεί στην εμφανισή μου. Νιωθω ένα σκουπίδι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ορίστε???Τι εποχή και τι γενιά είναι αυτή, ρε παιδιά;Καλά, ανεξαρτήτως εποχής τέτοιες ηλιθιότητες είναι απαράδεκτες και δεν πρέπει να τις ανέχεσαι. Μάλιστα πρέπει να ξεκόψεις και τα άτομα που σκέφτονται και εκφράζονται έτσι κι έχουν το θράσος να σε προσβάλλουν.Εγώ θυμάμαι στην εποχή μου στα 19 μας (τώρα είμαι 34), ασχολούμασταν με τη σχολή μας και τι θέλουμε να κάνουμε, απολαμβάναμε την παραμυθοχλίδα να αποκαλούμε ο ένας τον άλλο "συνάδελφε", ξεκινήσαμε τις πρώτες βαρβάτες εξόδους μέχρι τα ξημερώματα, κάναμε παρεϊστικες κοπάνες για καφέ και ανταλάσσαμε σημειώσεις. Κι όλα αυτά χωρίς να κάνουμε παρέα με κριτήριο τι φοράει ο άλλος, ή αν δείχνει σέξι - για όνομα του Τουτατή!!!
Να κάνεις παρέα με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που, όταν βλέπουν μια κοπέλα αβαφη και ντυμένη απλά, εκτιμούν τη φυσική της ομορφιά. Σωματική και πνευματική. Δειχνει και ειλικρίνεια, δείχνει απλότητα, ότι αγαπάς τον εαυτό σου.. Αν είσαι εσύ εντάξει με αυτά που φοράς, θα βγαίνει και προς τα έξω. Αρκεί φυσικά και αυτός που έχεις απέναντι σου να μπορεί να σε δεχθεί όπως είσαι.
Νέους φίλους θες , αυτό χρειάζεσαι πάνω από όλα ! Έχω φίλες που με ένα τζιν κ μπλούζα με χαζοσταμπα ρίχνουν γκομενάκια , αυτοπεποίθηση θες για τον ευατο σου κ άσε τους άλλους να κράζουν ,ψεύτικοι είναι
Scroll to top icon