ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2018 | 11:44

Κακός θείος Vol 2

Το θέμα με τον αδερφό του πατέρα μου είναι πως ο ίδιος και η οικογένειά του πάντα εμπλέκονται σε όλα. Από μικρή θυμάμαι να κάνουν τα πάντα για να με επισκιάζουν, να με κρίνουν και να με κάνουν να νιώθω τρομερά άσχημα (σαν τη φτωχή συγγενή).Δεν μπορώ λοιπόν να τον αγνοήσω αν έρθει στον γάμο μου. Θα αναμειχθεί σε όλα και θα τραβάει την προσοχή πάνω του. Μπροστά στους άλλους μοιάζουν οι ιδανική οικογένεια που μας αγαπάνε, ενώ έχουν κάνει τρομερά πράγματα σε εμένα και την οικογένειά μου.Όπως ξανά είπα, ο πατέρας μου τον στηρίζει και αυτό με πληγώνει τρομερά. Δεν θέλω να περάσω αυτή την περίοδο και την ημέρα του γάμου με αυτούς πάνω από το κεφάλι μου να το παίζουν καλοί, να μου χαλάνε κάθε στιγμή με την κριτική τους και να είναι ενεργό μέρος της προετοιμασίας (είτε θέλω είτε δεν θέλω). Θέλω πραγματικά να με βοηθήσετε και να μου πείτε τι να κάνω.... Πάντως δεν μπορώ να τους αγνοήσω αν έρθουν. (Θα μένουμε στην ίδια αυλή όταν έρθουν για εκείνη την περίοδο, μιας και μένουν στο εξωτερικό και δεν έχουν άλλο σπίτι στην Ελλάδα).
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο γάμος σου, είναι μια μέρα δική σου. Μην καλέσεις κανέναν που δεν επιθυμείς. Άσε στην άκρη το "καλό παιδί" που τους ικανοποιεί όλους, και γίνε έστω και για μια μέρα "το παιδί" που ικανοποιεί εσένα! Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Είτε δεν τους καλείς στο γάμο και αρχίζει πανηγύρι, είτε τους καλείς και τους ανέχεσαι κι αυτούς και τις κακίες τους. Συνέπειες έχουν και οι δύο επιλογές. Εσύ διαλέγεις.
Είναι ο δικός σας γάμος που γίνεται με τα δικα σας χρήματα και μια τέτοια μέρα πρέπει να σας δίνει μόνο χαρά και όχι πικρίες.Ακριβώς για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους επιλέγεις να την περάσεις εκείνη την ημέρα με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα χαρούν με τη χαρά σας.Αν κάποιο πρόσωπο σας στεναχωρεί δεν τον καλείτε και παύεις να ενδιαφέρεσαι για οποιαδήποτε σχέση μαζί τους
Scroll to top icon