ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2018 | 17:29

Δεν έχω.

Περάσει ακόμα χωρισμό, αλλά ξερω ότι αν το αγόρι μου με χωρίσει ή τον χωρίσω εγω, σε έναν μήνα το πολύ θα ψαχνω τον επόμενο. Πολλοί το κρίνουν αρνητικά αυτο αλλά δεν βλέπω τον λόγο. Πιστεύω πολύ έντονα στον έρωτα και ξέρω ότι έκει εξω υπάρχει κάποιος για μένα, μπορεί να είναι το αγόρι μου, μπορεί να αποδειχτει ότι τελικά οχι. Όταν λοιπόν κάτι τελειωνει, εχει κάποιο λόγο που τελειώνει, γιατί επομένως να περιμένει κάνεις? Ξέρω τι θελω και μου αρεσουν πολυ οι σχεσεις με τα στραβα τους και τα καλά τους, επομένως θα επιδιώκω πάντα να έχω μία. Η κλάψα για τον χωρισμό μου μοιαζει περιττη. Σε κρατάει μακρια από τον επόμενο σου ερωτα .
2
 
 
 
 
σχόλια
Πσσσσστ. Επειδη εχω κληρονομικό χαρισμα (ρωτα τη bogart, ξέρει αυτη), θα σου πω τι θα κάνεις στον πρώτο σου χωρισμό.Θα εχεις βρει ήδη τον επόμενο. Δε θα περασει ούτε βδομαδα για να εισαι μαζί του (και πολύ εβαλα)
Scroll to top icon