ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2018 | 01:20

Ανωριμοτητα

Με το φιλο μου ειμαστε μαζι πέντε μηνες. Δινει πολυ βαση στους φιλους του και ειδικα σε εναν που ειναι πλουσιος και τον κάνει οτι θελει.. συγκεκριμένα αυτο που κανει και με ενοχλει ειναι οτι οποτε βγαινουν κλεινει κινητα και δεν απαντάει ουτε στα μήνυμα τα που του στέλνω ουτε στις κλησεις. Σημερα επαιρνα περιπου πεντε φορες και μου απαντησε μετα απο τεσσερις ωρες οτι ηταν διπλα ο φιλος του και δεν ηθελε να απαντάει στα τηλέφωνα μου γιατι ο αλλος ηταν διπλα και εβλεπε... και αφησε το κινητο μακρια. Πώς το θεωρείται αυτο?δηλαδη αν μου συνέβαινε κατι? Αδιαφορια δεν ειναι .?κοπελα του ειμαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
'Ισως η απάντηση βρίσκεται κάπου εκεί που λες οτι έπαιρνες 5 φορές. 'Ηταν τίποτα επείγον δηλαδή; Αφού έβλεπες οτι δεν απάντησε την πρώτη φορά και ήξερες οτι όταν βγαίνει σε γράφει, γιατί δεν σταμάτησες να καλείς; Αξιοπρέπεια μηδέν; Αυτά κάνετε και μετά αναρωτιέστε γιατί σας έχουν του κλώτσου. Επίσης είναι τέρμα σπαστικό να καλείς τον άλλον την ώρα που ξέρεις οτι είναι με την παρέα του ή την οικογένειά του και να'χεις την απαίτηση να ζουζουνίσει στο τηλέφωνο για να αποδείξεις στον εαυτό σου οτι είσαι κάποιου η κοπέλα κι οτι να, δεν δίνει σημασία σε τίποτε άλλο παρά μόνο σε σένα.'Οταν φέρεσαι έτσι θα σου το πει ο άλλος απ'έξω απ'έξω 1-2 φορές και μετά αν επιμείνεις να τον πρήζεις θα αγνοήσει αυτό που τον ενοχλεί, δηλαδή εσένα.
Scroll to top icon