ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2018 | 13:30

Σοκ

Μου έλεγε τόσο καιρό πως θέλει μόνιμη σχέση με μια σωστή γυναίκα πως με αγαπάει και πως σιχάθηκε τον κόσμο έτσι που κατάντησε με τα χαλαρά ήθη και τις ξεπέτες και μαθαίνω πως έχει κάνει ο ίδιος τα αίσχη. Έσκισα το εισιτήριο χίλια κομμάτια και έμεινα σπίτι μου δεν του μιλάω έχω πλαντάξει στο κλάμα ολόκληρη γαϊδούρα όλη νύχτα. Τον πήρα μόνο για να του πω πως τελειώσαμε και εκείνος έλεγε να σου εξηγήσω και να σου εξηγήσω δε χρειάζεται να μου εξηγήσει τίποτε τα είπε όλα η άλλη. Σιχάθηκα τη ζωή μου και την υποκρισία του τι άνθρωποι υπάρχουν με το ψέμα στο στόμα ποια σιχάθηκε αυτά που έκανε ο ίδιος βρήκε ηλίθια και κορόιδευε εγώ φταίω καλά να πάθω ρε πούστη μου που δεν έχω μάθει να κρατάω πισινές
14
 
 
 
 
σχόλια
Drama queen.Όταν θες κάποιον, Ο,ΤΙ και να σου έχουν πει οτι έχει κάνει, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον ακούσεις. Να του δώσεις το χρόνο να απολογηθεί.Εσύ δικασες και καταδίκασες με μόνο μια μαρτυρία άλλης γκόμενας. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
Εννοείς ότι τα έκανε πίσω από την πλάτη σου ενώ είχατε σχέση, δηλ σε απατούσε;Ή τα έκανε στο προσωπικό του παρελθόν;Αν είναι το 2ο, τότε οκ, υποκριτική η στάση του και καλό θα ήταν να εξηγηθεί, αλλά δεν έχει υποχρέωση να λογοδοτήσει σε κάποιον.Και αυτή "η άλλη", ποια είναι; Και γιατί την εμπιστεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη και περισσότερο από τον άνθρωπο με τον οποίον έχεις σχέση;Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος τρίτος λέει αλήθεια, ή θέλει το καλό σου;Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που είναι "ολόκληρα γαϊδούρια" να μην κάνουν μια ξεκάθαρη κουβέντα μεταξύ τους πρώτα, πριν αποφασίσουν για τα όποια ζητήματα στη σχέση τους;
Πόσο αξιόπιστη είναι η άλλη που αναφέρεις;Εγώ θα έλεγα να αφήσεις να περάσουν 2-3 μέρες και να τον ακούσεις τι έχει να πει. Ψύχραιμα. Και χωρίς περιττά δράματα. Το εισιτήριο, αν δεν το ακύρωσες, συνεχίζει να ισχύει πάντως. Μια εκτύπωση ενός ηλεκτρονικού εισιτηρίου έσκισες.
Όχι, κογιότ! Υποθέτεις ότι το εισιτήριο δεν είναι αεροπορικό, γι' αυτό και αμφισβητείς την δική μας υπόθεση. Άλλωστε, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία πια, καθώς η εξομολογούμενη σε μεταγενέστερη εξομολόγηση της παραδέχεται ότι όντως ήταν αεροπορικό και ότι βάσισε αποκλειστικά την απόφαση της να χωρίσει μαζί του, στο έξαλλο παρελθόν του. Ποιο παρόν λοιπόν, ποιο μέλλον; Για κάποιους ανθρώπους είναι πιο σημαντικό το ποιος ήσουν, από το ποιος είσαι και τι τους δίνεις.
Βρε φούρφολο θα με τρελάνετε; Έγραψε πως το έσκισε, άρα το λογικό θα ήταν να μην είναι αεροπορικό (καθώς, όπως έγραψες, με το σκίσιμο δεν ακυρώνεται). Προσπαθώ να μην υποθέτω πράγματα, όπως το ότι ο άλλος είναι τόσο αφελής ώστε να μη γνωρίζει πως ακυρώνεται ένα εισητήριο ή τόσο drama queen ώστε να υπερβάλλει στα γραφόμενά του. Παίρνω τα λίγα δεδομένα που δίνει, και εννοείται μπορεί να πέσω έξω αν δεν τα γράφει σωστά.Θα μου πεις, υπόθεση είναι κι αυτή, αλλά τουλάχιστον βασίζομαι σε λέξεις που διαβάζω.Την είδα τη διευκρίνησή της και δε θα σχολιάσω. Ο τρόπος που γράφει με συγχύζει (!) Peace :)
Ομολογώ ότι και μένα το μυαλό μου πήγε σε αεροπορικό εισιτήριο. Πόσο drama queen θα πρέπει να είναι κάποια για να κάνει θέμα το σκίσιμο εισιτηρίου του μετρό (κακό χιούμορ εδώ), ή έστω πλοίου ή τρένου (πιο φθηνά από αεροπορικά). Αυτό:"Ποιο παρόν λοιπόν, ποιο μέλλον; Για κάποιους ανθρώπους είναι πιο σημαντικό το ποιος ήσουν, από το ποιος είσαι και τι τους δίνεις."πάει στο γνωμικολογικό, τάδε έφη Φουρφούλο :)Κογιότ εξακολουθείς να είσαι (ευγενής) αμφισβητίας σε βαθμό συνταγογράφησης χαπιών για την πίεση :DΕιρήνη υμίν :)
Tony ένα εισιτήριο τρένου ή πλοίου μπορεί να κοστίζει μέχρι 40 ευρώ. Στις εποχές μας δεν τα λες λίγα.Όσο και αν φαίνεται πως χρησιμοποιώ μόνο τη λογική μου για να απαντήσω, πίστεψέ με, περισσότερο εστιάζω στο να μην προσβάλλω τον εξομολογούμενο - δε ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκεται όταν γράφει. Δίνω άλλοθι δηλαδή, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Γι'αυτό και επέλεξα την αρχιτεκτονική αντί της ιατρικής άλλωστε ;)
Κογιότ, δεν είπα ότι είναι λίγα, αλλά σε σχέση με τα αεροπορικά >80 για εντός ελλάδας, είναι σαφώς λιγότερα. Σύγκριση έκανα. Όσο κι'αν φαίνεται ότι χρησιμοποιώ μόνο το συναίσθημα, έχω κάπου κρυμμένη και την μαθηματική λογική μου. Εξ'ού και η δική μου κλίση προς τη Μηχανική ;)
Scroll to top icon