ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2018 | 03:10

Νυχτιατικες σκεψεις

Δεν ειναι ότι δεν θελω να κανω σεξ. Ειναι οτι ξερω ενεργειακά ποσο σημαντικο ειναι και δε θα ηθελα να κανω κατι με ενα fuckboy απλα για να το κανω. Μια κοπελα εγραψε οτι εφτασε στα 25 αν θυμαμαι καλα και το μετανιωσε , το οτι περίμενε και δεν περασε καλα. Εγω το σκεφτηκα αυτο και δεν ξερω αν θα περασω πραγματικά καλα αν κανω κάτι απλα επειδη τυχαινει. Καποιες φορες που κανω κατι μονη μου, απλα νιωθω μια εκτονωση οκει και μετα νιωθω κενη. Το σκεπτικο μου ειναι οτι ποιος ο λογος να κανεις κατι με καποιον που δεν νιώθεις κατι ιδιαιτερο απλα σε ελκυει σαν σωμα; Κανενας, θα νιωθεις μετα το ιδιο κενος. Κανεις κατι, εκτιθεσαι σωματικα (για μενα και ψυχικα) κ μετα εισαι ενας ξενος με τον αλλον. Ετσι εχουν γίνει οι ερωτικές σχεσεις. Για μενα το σεξ δεν ειναι απλα εκτονωση, ειναι ολοκληρωση και οτι πας την αγαπη σου με καποιον στο επομενο σταδιο και νιωθεις λυτρωση. Ε εγω αυτο θελω να ζησω. Να ειναι καποιος που οχι απλα με ελκυει αλλα που με κανει και νιωθω ομορφα, ασφαλεια στα χερια του,που τον ελκυω κ εγώ και που αναγνωριζει την ψυχη μου, που να μπορει να αγγιξει τη δική μου , που να αλληλοθαυμαζομαστε, που να μην θεωρει ο ενας τον αλλον δεδομενο και που να βλεπουμε την σωματικη μας επαφη σαν μια εκσταση οπου ενωνουμε τις ουσίες μας. Δε συμβιβαζομαι με κατι λιγοτερο. Και αν αυτο δεν υπαρχει, δεν πειραζει, δε θα το ζησω ποτε. (Εκτος και αν στην πορεια τρελαθω και αρχισω και πηγαινω με οποιον καθεται. Τι να πω , ποτε μη λες ποτε.... )Αλλα οι αρχικες μου σκεψεις αυτες φαίνονται να ειναι οριστικες.... Υ.Γ. Ειμαι τοσο δύσκολη να αγαπηθω, που μαλλον δεν υπαρχει κανενα ταιρι για μενα. Αν υπαρχει, ευχηθειτε μου να το ζησω, να ειναι καλυτερο απο οτι το εχω σκεφτει και να ειναι ονειρικο... Ο ερωτας μπορει να ανυψωσει πιστευω και μακαρι ολες οι ευαίσθητες και πονεμένες ψυχες εκει εξω να το ζήσουμε... (Ηλικια : 20)
3
 
 
 
 
σχόλια
Μερικοί είστε αχαρακτηριστοι σε σημείο αηδιας με τα άκυρα σχόλια....Εγώ πάντως χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα κορίτσια όπως εσύ...Που σκέφτονται ώριμα για την ηλικία τους και έχουν κατασταλαγμενες απόψεις...Να κάνεις αυτό που επιθυμείς και πάνω απ'όλα να σέβεσαι τον εαυτό σου..Όπως βλέπω απ' τα λεγόμενα σου τον σέβεσαι... Οι περισσότεροι θα κοιτάξουν να πάρουν αυτό που θέλουν κ να σε αδειάσουν... Εσύ μην αλλάζεις για κανέναν όταν θα σ' αγαπήσει ο ένας είναι γιατί σε σένα θα βρει όλα όσα επιθυμούσε...Καλή σου τύχη! :-)
Καλύτερα να μάθετε πρώτα να κάνετε σεξ και μετά να μάθετε να κάνετε έρωτα. Έτσι πως πάτε με το αντίστροφο, αναρωτιέστε γιατι οι άντρες πηδάνε και μετά τρεχουνε;Γιατί εσείς κάνετε έρωτα μεσα στο κεφάλι σας και όχι με το σώμα σας.
Εξομολογουμενη εμενα με αγγιξαν αυτα που έγραψες! Εχουμε πάνω κατω ιδια ηλικια και εχω περασει και εγω απο το στάδιο που καποτε ολα τα εβλεπα μαυρα. Νομιζα οτι οι περισσοτεροι ειναι επιφανειακοι, οτι θελουν να σε εκμεταλλευτουν και οκ εδω που τα λεμε ισχυει οτι τα αγορια της ηλικιας σου ειναι αρκετα ανωριμα και βαζουν ως προτεραιότητα την ικανοποιηση τους. Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι, επειδή υπαρχουν καποιοι που ειναι ετσι!!! Απο την αλλη, οταν ερωτευτείς και το νιωσεις και ο αλλος σε κανει να νιωσεις ανετα,θα το καταλαβεις! Μπορει απλά να μην ετυχε ακομα. Αυτο δεν ειναι κακο! Αν γνωρισες σκαρτα ατομα μεχρι στιγμής αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και νορμαλ καταστασεις... Πχ σε μενα ετυχε απο εκει που δεν το περιμενα σε φαση που κοιταγα πως να γινω εγω καλυτερη! Και αλλαξε ολη μου η κοσμοθεωρία, ενω δεν το περιμενα ποτε να αλλαξει...Σου ευχομαι να ζησεις καποια στιγμη κατι ομορφο!!!
Scroll to top icon