ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2018 | 14:22

απογευματινή έξοδος

ντύνομαι, βάφομαι, φτιάχνω τα μαλλιά μου, νίωθω όμορφη όμως όταν συναντώ τις φίλες μου, συνειδητοποιώ πως είναι ομορφότερες από εμένα. πολύ πιο όμορφες από όσο θα μπορούσα να είμαι ποτέ εγώ, ακόμα κι αν προσπαθούσα πολύ
8
 
 
 
 
σχόλια
Η αυτοπεποίθηση είναι το παν το λέμε όλοι...Αλλά μερικοί και πολλοί/ες το μπερδεύουν με την έπαρση με ανεπιθύμητα αποτελέσματα...Όσο κ να μας εντυπωσιάζει μια λαμπερή εικόνα στο τέλος ο καλός χαρακτήρας θα μας κερδίσει...
Υπάρχουν αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι, αλλά η ελκυστική εμφάνιση δεν συνοδεύεται πάντα από τα πιο αρμονικά χαρακτηριστικά...Τα έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ... Η έλξη δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένη εικόνα, είναι συνδυασμός πραγμάτων. Δεν λέω να μην ενδιαφερόμαστε για την εικόνα μας, αλλά ας καλλιεργούμε και τις λοιπές χάρες μας... :)Αυτοπεποίθηση... δεν αποκτιέται εύκολα, θέλει κόπο!
Αφού σ' αρέσεις ρε κοπελιά, τι πειράζει που έχεις κούκλες φίλες; Βγαίνετε για νυμφοπάζαρο, καλλιστεία ή για να περάσετε καλά; Είσαι νέα, ωραία και μπορείς να κάνεις χίλια δύο πράγματα από το να χαλιέσαι που δεν είσαι άλλη. Πάντα υπάρχει ομορφότερη, εξυπνότερη, καλύτερη κτλ. από μας. Πάντα. Οι φίλες σου είναι καλοί άνθρωποι; Ταιριάζετε; Περνάτε ωραία; Κι αν είναι όμορφες κι απέξω σου προσφέρουν ένα πολύ ωραίο οπτικό ερέθισμα. ;)
Δεν ξερω ποια ειναι πιο ωραια απο την αλλη αλλα αυτη η σκεψη ειναι πολυ αρνητικη. Καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστός αλλά κι ο καθενας εχει το δικο του γουστο.π.χ εμενα μπορει να μου αρεσει πολυ καποιος που εσυ θεωρεις ασχημο.Πάντως αν δε μπορω να σου αλλαξω γνωμη να σου πω οτι συνηθως οι "ασχημες" εχουν τις καλες τις τυχες :Pποσες φορες βλεπουμε στο δρομο κατι θεες με κατι τερατα και κατι ασχημουλες με διμετρους θεους?!Θελει τροπο οχι κοπο!
Kαμία σημασία δεν έχει η ομορφιά. Είναι όλα θέμα ενέργειας και προσωπικότητας! Το τι εκπέμπεις! Έχω μία φίλη ομολογουμένως ασχημούλα, η οποία είναι με ένα παιδί εδώ και 3 χρόνια που την κοιτάει στα μάτια και την στηρίζει σε όλα χωρις να σκαέι που άλλες είναι ομορφότερες. Εκεί είναι ουσία, αυτό να ψαξεις!
Σαβατζζζζ γενικά μετράει, αλλά ευτυχώς δεν μετράει για όλους διότι αν ίσχυε αυτό κανένας άσχημος δεν θα έιχε σχέση. Επίσης είναι πολύ πολύ σπάνιο μια γυναίκα να μην μπορεί να φανεί έστω μέτρια. Και όσον αφορά τους αντρες, εμένα προσωπικά πιο πολύ με νοιάζει ο δυναμισμός και η ωριμότητα. Δηλαδή μπροστα σε έναν κούκλο στόκο, θα διάλεγα τον εξυπνο ασχημούλη. Εκτός αυτού το τι λέει η κοινωνία ασχημο, δεν σημαίνει ότι το θεωρούμε όλοι άσχημο.
Κακώς συγκρινεσαι. Να σε νοιάζει πόσο όμορφη νοιώθεις εσύ, μονη σου. Και ίσως καποτε, στα ματια αυτού του ένα...Αλλωστε και οι φιλες σου νιώθουν ακριβώς το ιδιο σε σχέση με άλλες.Σιγα μη στενοχωριομουν επειδή ο Κλουνης ή ο Ρουβας ειναι πιο ωραιοι από εμένα. Μαγκιά τους.
Scroll to top icon