ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2018 | 18:26

θα

ήθελα να σας πω τη σκέψη μου για κατι. Οπως αρκετες εξομολογησεις ετσι και αυτη αφορα τις σχεσεις. Έχω κάποιες αμφιβολίες για το τρόπο με τον οποιο διαχειριζομαι τις γυναικες που μου αρεσουν. Δεν ειμαι πολυ ανθρωπος που θα περιμένει πολυ μέχρι να κάνει κίνηση για ραντεβού ή κάτι περισσότερο. Όταν θα κάνω προταση και δεν δω περιπου την ιδια προθυμία απο την αλλη πλευρα τοτε αφηνω τη περιπτωση αυτη και κοιταω για κατι άλλο. Οταν λεω για ιδια προθυμια, εννοω οτι μπορει να της ζητησω να βγουμε και αν η απάντηση ειναι του στυλ ''δε ξερω, θα δουμε, να μιλησουμε πιο μετα κλπ'' δεν πολυασχολουμαι περαιτερω. Παλιοτερα ημουν σιγουρος για αυτη τη προσεγγιση, αλλα τωρα που ειμαι αρκετο καιρο μονος( πανω 1,5 χρονο) και δεν εχω γνωρισει προσφατα αρκετες κοπελες μου εχουν μπει καποιες αμφιβολιες. Η γνωμη κολλητων και καποιων γυναικων ειναι οτι τα παραταω γρηγορα και δεν διεκδικω περισσοτερο κλπ. Πιστευετε οτι αλλαζει κατι, αν εξαρχης η απαντηση ειναι χλιαρη, με το να προτεινεις ξανα και να προσπαθεις να ''ψησεις'' τη κατασταση; Εκτιμω τη γνωμη σας :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι κάνεις καλά που δεν το κουράζεις το θέμα, αν δεις τη γυναίκα χλιαρή και να αποφεύγει άμεση απάντηση. Συνήθως σημαίνει ότι δεν θέλει, αλλά προσπαθεί να το αποφύγει ευγενικά. Αν όντως θέλει να βγει μαζί σου, ακόμα κι αν δεν μπορεί την ημέρα που πρότεινες, θα σου πει να το κανονίσετε για άλλη φορά από μόνη της.
Μια δεύτερη προσεγγιση την κατάλληλη στιγμή δε βλάπτει. Από εκεί και πέρα...αν θέλουν ψήσιμο, είναι ανώριμες και δε τις θέλεις. Ίσως για πήδουλο μόνο.Σωστά πράττεις, κατ' εμέ. Απλά δίνε λίγο χρόνο παραπάνω να σε γνωρίσουν πριν την προσεγγιση.
Scroll to top icon