ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2018 | 19:18

έχω σοβαρά προβήματα υγείας,

καίγομαι, δεν μπορω να αναπνεύσω απο τον φόβο, δανείζομαι για να πληρώσω τα ιατρικά έξοδα, η μανα μου έχει λείωσει δίπλα μου, κερί αναμμένο.Σας ζηλεύω μερικούς που τα προβλήματά σας είναι γελοία. Οχι αστεια. Γελοία.Σε αυτον που βαριέται έχω να πω πως δεν εχω την πολυτελεια να βαρεθώ γιατί δεν ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι και αν θα ξημερώσει αυριο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ψυχούλα μου! Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λες!Καλά έκανες και έγραψες,πρέπει μερικοί να εκτιμήσουν αυτά που έχουν...Εύχομαι να έχεις Δύναμη πολύ και να τελειώνει ο Γολγοθάς σου σύντομα..Η Μάνα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή μας!Παλεύουν πάντα είναι δίπλα μας...Περαστικά να είναι και να ξεπεραστούν όλα όσα περνάς τώρα!!!Μην σκέφτεσαι τα δανεικά..Θα ξεχρεωθούν,εσύ να είσαι καλά πρώτα και πάνω απο όλα...Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία..Προέχουν οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν!
Scroll to top icon