ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2018 | 22:07

είναι δυνατόν;

Τι άλλο θα δούμε!Σερφάρω στο ιντερνετάκι, μπαίνω σε ένα site οπου στα πλάγια της σελίδας έχει διαφημίσεις. Και τι διαφήμιζε; ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ;Αποτριχωτική κρέμα για άντρες. Δε λέω τη μάρκα, για να μην κάνω διαφήμιση.Κι έγραφε ''εύκολη αποτρίχωση σε πέντε λεπτά μόνο''.Έλεος ρε παιδιά!Εντάξει, λίγο ξύρισμα στο πρόσωπο, αλλά ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ;;;;;;Θα μου πείτε, έρχεται το καλοκαίρι.Και;Ζήτω στις αξύριστες και τους αξύριστους.Υπάρχουν ωραιότατα μη αποτριχωμένα σώματα ΚΑΙ γυναικεία ΚΑΙ αντρικά.Είχα γνωρίσει μια κοπέλα που ήταν πανέμορφη και δεν ξυριζόταν ποτέ. Μόνο περιστασιακά έκοβε κάποιες τρίχες λίγο με ψαλιδάκι. Ούτε κόμπλεξ είχε με το σώμα της, ούτε τίποτα. Ούτε πω, πω, πώς θα βάλω μαγιό και τέτοια. Ακομπλεξάριστη και υπέροχη.Και σίγουρα υπάρχουν και άντρες αυτού του στυλ.Άκου αποτριχωτική κρέμα. Πεταμένα λεφτά για κάτι τόσο ωραίο. Για να εξαφανίσεις κάτι τόσο ωραίο, δηλαδή τις τρίχες του ανθρώπινου σώματος!!!!!Μα πού βαδίζουμε επιτέλους;
10
 
 
 
 
σχόλια
Στον καθένα αρέσει ό,τι αρέσει. Ο καθένας επιλέγει πώς θα είναι και πώς θα φαίνεται για να αισθάνεται πρωτίστως ο ίδιος καλά με τον εαυτό του.Κοινώς, δεν σου πέφτει λόγος. Καλώς έχεις την άποψή σου και τα γούστα σου αλλά δεν σου πέφτει λόγος στις απόψεις και τα γούστα των άλλων.Βαδίζουμε στα καταγώγια της κόλασης αλλά σίγουρα όχι λόγω τρίχας.
Αυτό το "Μα πού βαδίζουμε επιτέλους;", ακυρώνει οποιαδήποτε έννοια συζήτησης, μετατρέπει την αποψη σε κήρυγμα, υποδηλώνει ανικανότητα αποδοχής του συγχρονα κοινωνικά αποδεκτού, ψευδοεπαναστατική κουλτουριαρικη στάση και μισαλλοδοξία λόγω κοινωνικής αντιδρασης στο περιγραφόμενο φετιχ.
Το '' μα πού βαδίζουμε επιτέλους ;'' ήταν αφελές, ανόητο αστείο, για να ταιριάζει και με κάποιους σχολιαστές, να είναι στο ίδιο επίπεδο.Ό,τι και να λες Φαμπίνας, θα είσαι πάντα ο άνθρωπος που έχει γράψει αυτά τα τρία απαίσια σχόλια, ορίστε τα λινκς:http://www.lifo.gr/confessions/view/343444?comment=2036940#2036940http://www.lifo.gr/confessions/view/343923?comment=2038709#2038709http://www.lifo.gr/confessions/view/344011?comment=2039236#2039236Δεν είναι τα μοναδικά σου απαίσια σχόλια, από τα 2097 σου σχόλια, τα 2000 είναι τουλάχιστον αγενή και προσβλητικά και ρατσιστικά και μισογύνικα.Απλά τα λινκς που παραθέτω πιο πάνω με τρία από τα απαισιότερα σχόλιά σου είναι χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο απάνθρωπος και κακός στην ψυχή άνθρωπος είσαι.
Εσύ έγραψες σχόλιο κάτω από την εξομολόγηση.Και απάντησα στο σχόλιό σου.Κι επειδή πάντα μου αρέσει να κρίνω και την ποιότητα του ανθρώπου που λέει κάτι κι όχι κάποιο μεμονωμένο του σχόλιο, σου παρέθεσα και τα λινκς από κάποια σχόλιά σου που δείχνουν τι άνθρωπος είσαι.Αν νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου (που αποκλείεται) μπορείς να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, δηλαδή αντιφασίστας, αντιρατσιστής και όχι μισογύνης.Όσο για το αν έχω εμμονή μαζί σου, εσύ μιλάς συνέχεια και αναφέρεις το ψευδώνυμό μου, ακόμα και κάτω από εξομολογήσεις ή σχόλια που δεν είναι δικά μου, όπως στην εξομολόγηση της κοπέλας που έγραφε για τον βίλχελμ ράιχ. Αλλά και σε τόσες άλλες εξομολογήσεις ή σχόλια που δεν είναι δικά μου, με αναφέρεις.Δεν έχω εμμονή με τους κακούς στην ψυχή ανθρώπους, απλά όταν προκαλούν μου αρέσει να τους ξεμπροστιάζω.
νταξ αμα εισαι αντρας κατω τα απο τα 24 οκ οι ξουρες κ οι αποτριχωσεις . . . . μετα τα 24 το πολυ μια μηχανουλα ισα ισα να φευγουν τα πολλα.. τωρα για τις γυναικες που λες. . ας ελπισουμε να περιοριστει στις .νεοφεμινιστριες αυτο το φενομενο οι οποιες ειναι απο την φυση τους αντικαβλε οποτε no big deal.
Scroll to top icon