ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2018 | 16:00

Νοιάζεσαι

για κάποιον, όταν τα προβλήματα του τα κάνεις δικά σου.........οτιδήποτε άλλο είναι υποκρισία......
3
 
 
 
 
σχόλια
Η οικειοποίηση των προβλημάτων δεν είναι καλή ιδέα. Συμπαράσταση, ενδιαφέρον και έμπρακτη βοήθεια αλλά αν δεν είναι κοινό σας πρόβλημα ξέρεις ότι είναι του άλλου. Άλλο τα κοινά μας προβλήματα ή που αφορά την σχέση μας, Εκεί είναι ούτως ή άλλως και δικά μας. Σαν άτομο οικειοποιούμαι εύκολα ειδικά την στεναχώρια όσων μ' ενδιαφέρουν με αποτέλεσμα να παραγκωνίζω τα δικά μου συναισθήματα και προβλήματα. Στο τέλος καταλήγω σε ημίτρελη λοιπόν κατάσταση γιατί έχω καταπατήσει τα όριά μου και καταλήγω να είμαι αν όχι πρόβλημα, δυσάρεστη στον άλλον. Οπότε όρια και πάλι όρια, είμαι δίπλα σε όσους αγαπάω αλλά χωρίς να χάνομαι ή να χάνω τον εαυτό μου: αυτός είναι ένας από τους τωρινούς μου στόχους. Τις απόλυτες τοποθετήσεις μπορεί να τις κρατήσουν οι θεωρητικοί, τα άτομα που δεν απαιτούν απ' τους άλλους να τους λύνουν τα δικά τους προβλήματα (φουλ εγωιστικό και δεν είναι υποκριτικό να το λέω) και όσοι δεν έχουν πρόβλημα να χαραμίσουν όλη τους την ζωή μέσα στο δόσιμο και να πάθουν καμιά καταθλιψάρα μέγα τόνων για ν' αποδείξουν σε ανεύθυνα άτομα ότι τα νοιάζονται ή έστω το κάνουν γιατί προτιμούν να πάρουν στην πλάτη τους τα προβλήματα των άλλων γιατί με τα δικά τους πελαγώνουν. Τα άκρα, πολύ υγιή δεν είναι. Αλλά όπως νομίζετε.
Έτσι κάνω και εγώ...Κάνω τα προβλήματα των ανθρώπων που έχω στην ζωή μου δικά μου και μερικές φορές πέφτω σε κατάθλιψη...Δίνω λύσεις σε εκείνους,λέω τις απόψεις μου,εκείνοι το ξεπερνάνε αργά ή γρήγορα και είναι καλά Δόξα τον Θεό αλλά εγώ συνεχίζω να στεναχωριέμαι...Δεν είναι λύση όμως και αυτή...Πφφφφ.
Scroll to top icon