ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2018 | 17:45

Αυτο το καλοκαίρι θα είναι χαλια

Και το ξερω.Γιατί θα πρέπει να γυρίσω στην πολη μου αφου δεν θα υπάρχει η σχολη.Και θα πρέπει να αντεξω για 3 μηνες την μανα μου,η οποία με κάνει να νιωθω ασχημα (οπως ειπα κσε προηγούμενη εξομολόγηση) να ανεχτω τις επιλογές της,οι οποιες εδω και χρονια με εχουν κουρασει,να ανεχτώ τον αδιάφορο πατερα μου,πκυ μου δίνει 20€ χαρτζιλίκι το μηνα και νομιζει οτι είναι καλος πατέρας.Να ανεχτω την γιαγιά μου,πκυ νταντευει τον πατερα μου εδω και χρόνια λες και είναι 10 χρονων.Που θα πρέπει να παω σε ενα κλίμα που δεν περναω καλα,νιωθω άσχημα και εξαντλουμαι και ψυχικά και σωματικά..
1
 
 
 
 
σχόλια
Εκεί που θα πας έχεις παρέες; Ίσως μπορείς να φτιάξεις το πρόγραμμά σου με πράγματα που αγαπάς για να ξεχνιέσαι! Μπορείς να βρεις ασχολίες που δεν θα χρειάζονται χρήματα! Η ιδέα του να έβρισκες μια δουλειά- ημιαπασχόληση -?Ίσως γινόσουν εθελόντρια σε κάτι; Αυτό θα σου έφτιαχνε πολύ το κέφι! Ελπίζω να είναι ωραίο το καλοκαίρι σου! Προσπάθησε να μην δίνεις πολύ σημασία στις καταστάσεις! Εστίασε σε αυτά που σε κάνουν χαρούμενη! Σίγουρα υπάρχουν! Αν δεν τα βλέπεις προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από αυτά και τότε κάτι θα βρεις!Υ.Γ good luck!
Scroll to top icon