ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2018 | 10:04

Βρίσκομαι σε δίλλημα

Έχω σχέση με ένα παιδί , 4 χρόνια . Έχουμε περάσει πολλές όμορφες στιγμές, γενικά ευχάριστα . Με έχει στηρίξει πολλές φορές και είναι δίπλα μου σε κάθε μου πρόβλημα . Κι εγώ το ίδιο . Ωστόσο , περνάμε κι εντάσεις στις οποίες μάλιστα δε με σέβεται γιατί μιλάει αρκετά απότομα . Στο παρελθόν με έχει βρίσει .. 2 φορές σε αυτά τα 4 χρόνια . Στην καθημερινότητα είναι καλός μαζί μου , μου μιλάει γλυκά .. αλλά παράλληλα γίνεται πολύ νευρικός με πράγματα που ο μέσος άνθρωπος δεν θα νευριαζε . Παρά το ότι νιώθω πως η δίκη του συμπεριφορά δεν είναι τόσο καλή όσο θα έπρεπε .. πάντα βρίσκομαι υπό , και να κουβαλάω εγώ το μεγαλύτερο βάρος ευθύνης για όποιο πρόβλημα αυτής της σχέσης . Σκέφτομαι έντονα να τον χωρίσω και οι φίλες μου που τώρα αντιλαμβάνονται την κατάσταση , οι μισές μου λένε να το πράξω .. ενώ οι υπόλοιπες να μην παίρνω αποφάσεις πάνω στα νεύρα μου . Προβληματίζομαι παρά πολύ . Δεν ξέρω αν το άτομο αυτό αξίζει , αν του αξίζω γενικώς .. και εάν εγώ αξίζω κάτι καλύτερο . Έχω δείξει μεγάλη υπομονή και κατανόηση . Αλλά πως να τερματισεις έτσι μια σχέση 4 χρόνων ; Είναι η αγάπη και είναι και η συνήθεια που σε εμποδίζουν . Το ίδιο κι ο φόβος της μοναξιάς... δεν έχω περάσει μια μέρα της ενήλικης μου ζωής ούσα μόνη, αφού η σχέση μας ξεκίνησε στα 18 μου . Ίσως είμαι λίγο αδύναμη για να το διαχειριστώ .. και δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο να κάνω . Να τον χωρίσω τώρα , η να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση ; Κάθε συμβουλή δεκτή
4
 
 
 
 
σχόλια
Μια κουβεντα ειναι! Που αμα δεν την πεις θα συνεχισει αυτη η κατασταση π περιγραφεις! Παθουσα κ μαθουσα! Θα κλαψεις, θα σου λειπει αρχικα αλλα οταν σταματησει να σ λειπει θα καταλαβεις οτι συντηρουσες μια κατασταση π δεν σε γεμιζε! Η αγαπη ειναι αλλο πραγμα αλλα σε αυτες τις ηλικιες αυτο που μετραει ειναι ο ερωτας κ η καυλα ρε γμτ! Η δικη μου γνωμη εχοντας βιωσει κατι αντιστοιχο με εναν υπεροχο ανθρωπο π απλα σταματησα να ειμαι ερωτευμεν μαζι του!
Αν δεν νιώθεις ωραία σε αυτή την σχέση και νιώθεις ότι μερικές δεν σε σέβεται όσο εσύ, Τότε τι ευκαιρία να δώσεις άμα δεν κάνει ούτε τα βασικά? Εσύ ξες καλύτερα βέβαια τι παίζεται οπότε ξες μέσα σ τι είναι καλύτερο για σένα.
Ο,τι εξομολογείσαι είναι επιεικώς αδιάφορο για να σου πούμε μία γνώμη. Σε έχει βρίσει μηδαμινές φορές (2 στα 4 χρονια, λολ), γίνεται νευρικός με πράγματα που ο μέσος άνθρωπος δε θα νευρίαζε (τι είναι μεσος άνθρωπος, είπαμε; για να έχουμε να συζητάμε με τη δική σου αντίληψη, όχι τη δική μου ή του κάθε σχολιαστή), είσαι "υπό" (σε τι πράγμα, ειπαμε;) και κουβαλάς εσύ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της σχέσης (δε μας έχεις πει μια συμπεριφορά του να το καταλάβουμε, μόνο γκρίνια);Υπάρχουν ζευγάρια με πολυ χειροτερα στατιστικά από τα δικά σου. Που ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ.Γι' αυτό αντί να ζητάς γνώμες από τριτους με αοριστολογίες, τις οποίες ο καθένας θα ερμηνεύσει κατα το δοκούν και με βάση τις δικές του εμπειρίες...ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ τι βαραίνει για σένα σε μία σχέση; Το μόνο που θα σου πω είναι ότι η συνήθεια και ο φόβος της μοναξιάς είναι εχθρός των σχέσεων. Γιατί δεν αποφασίζεις ελεύθερα. Το τι είναι αγάπη, είναι επίσης προσωπικό, ψάξε να το βρεις για σένα.
Επειδή είσαι πολύ μικρή ακόμη σου προτείνω να τον χωρίσεις τώρα. Αφού δεν περνάς καλά σ' αυτή τη σχέση δεν υπάρχει λόγος να σε ταλαιπωρεί. Είναι δύσκολο να χωρίσεις αλλά νομίζω ότι είναι δυσκολότερο να μένεις σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει.
Scroll to top icon