ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2018 | 23:25

Δεύτερες ευκαιρίες

Σε λίγες μέρες δίνω πανελλήνιες. Δεύτερη φορά. Την απόφαση την είχα πάρει ήδη από όταν βγήκαν οι βαθμολογίες τον Ιούνιο. Μετά ήρθαν οι πλημμύρες του Νοέμβρη,έχασα το σπίτι μου, τα βιβλία μου, συγγενή μου. Για 4 μήνες δεν είχα σπίτι,ήμουν με δανεικά ρούχα,με παράτησαν φίλοι και γνωστοί. Πέρασα κατάθλιψη και ακόμη περνάω. Μου ανέσυρε πολλές καταπιεσμένες μνήμες το γεγονός του Νοέμβρη. Τα είχα παρατήσει για μεγάλο διάστημα. Δεν σηκωνομουν από το κρεβάτι,δεν έτρωγα,δεν έβγαινα στον ήλιο,άνοιγα τα μάτια μου και απλά έκλαιγα. Δε σας τα λέω αυτά για Να προκαλέσω οίκτο, τα λέω για να σας πω πως αν εγώ κατάφερα και μάζεψα τα κομμάτια μου (ακόμη τα μαζεύω) και υποβάλω έστω και αυτές τις τελευταίες εβδομάδες σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία απλά και μόνο γιατί θέλω κάτι καλύτερο για εμένα τότε μπορείτε και εσεις. Αν νομίζετε πως έχετε φτάσει στον πάτο τότε ανασκουμπωθείτε και σηκώστε ανάστημα απέναντι στην μοίρα σας. Πάντα έχουμε έστω και μια ελάχιστη μικρή ποσότητα δύναμης.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γειά σου και από εμένα! Μπήκα για να σου πω ότι ήμουν στην ίδια θέση μαζί σου όταν ξαναδωσα πανελλήνιες 2η φορά! Είχα παρατήσει το διάβασμα τελείως για 3 μηνες . Αυτους τους 3 μηνες η απολυτη κολαση τς καταθλιψης , αχρηστιλα, μαυριλα κρεβατι ολη μερα. Τα ξαναπιάσα προς το τέλος και πέρασα στη σχολή που ήθελα τελικά!!! Ούτε φροντιστήρια έκανα ούτε τίποτα μόνη μ όλα. ..Αφού ακόμα απορώ..Εχω να σου πω μεγαλο μπράβο! Καλη επιτυχια μεσα απο τη καρδια μου! Μπορώ να πω ότι απλά σε νιωθω και σε παραδέχομαι..Καλύτερες μέρες έρχονται :-)) ;-)
Scroll to top icon