ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2018 | 18:45

Η πριγκίπισσα της μοναξιάς .

40.Οι παιδικες μου φιλες τακτοποιηθηκαν και απομακρυνθηκαν απο μενα εδω και χρόνια , δεν εχω καποιο ανθρωπο (εκτος απο τους γονεις μου ) για να συζητήσω. Απο άνδρα παλι ούτε για αστειο , μηδεν στο πηλίκον.Ομορφη αλλα αφορητα μονη , το μελλον ειναι γιαη μενα σκοτεινο μακρύ τουνελ .
7
 
 
 
 
σχόλια
Ναι ντάξει, όλα τα μοντέλα μπαίνουν και γράφουν στη λάιφο.Πάω στοίχημα οτι αν σου γνώριζαν έναν άντρα μόνο του στην ηλικία σου ή μεγαλύτερο, θα τον απέρριπτες στο δευτερόλεπτο σκεπτόμενη οτι τόσες και τόσες τον απέρριψαν πριν από σένα, άρα ζαβός θα'ναι. Θα'βρισκες και μια δικαιολογία κι όλα καλά, δε θα χρειαζόταν να ανεχτείς κάποιον. Ξέρεις κάτι όμως; Κι ο άλλος γιατί να μη σκεφτεί για σένα το ίδιο;Το να είναι κανείς μοναχός του είναι δύσκολο, το να ανεχτεί όμως έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο και να πλέξει τη ζωή μαζί του θέλει δουλειά, ικανότητα, θέληση και άπειρη καλή διάθεση. Τα έχει κανείς; Τολμά να πει ναι εκεί που οι άλλοι λένε όχι;Τέσπα, πολύ παίζει το θέμα τελευταία.
Όπως είχα διαβάσει σε κάποιο άρθρο που είχε δημοσιεύσει ψυχολόγος, ''το ζήτημα δεν είναι απλά να παντρευτείς αλλά να καλοπαντρευτείς''. Πιστεύω πως δεν σημαίνει να βρεις κάποιον με λεφτά και πολυτέλειες αλλά έναν άνθρωπο σωστό για να ταιριάξεις και να πορευθείς. Το να σου βρει κάποιος τον υποψήφιο γαμπρό και να κάνεις σχέση μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνη και σχολιάζουν οι κουτσουμπόληδες, ή πόσο μάλλον αν έχεις περάσει και κάποια ηλικία, είναι αρκετά υποτιμητικό για τον εαυτό σου να δεχτείς αν δεν έχεις ερωτευτεί τον άλλον . Για μένα είναι αλλού η απορία γενικά με τις σχέσεις. Πώς ξεπερνά κάποιος/κάποια τη πρώτη του αγάπη που τον έχει στιγματίσει; Αν είναι κάποιος βαθιά συναισθηματικός και έχει επενδύσει σε μία σχέση, έχει συνηθίσει τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο και έχει υπάρξει χωρισμός άσχημος χωρίς επιστροφή, πως θα το ξεπεράσει; Όταν επίσης δεν ευνοούν και οι συνθήκες ή όταν δεν μπορείς να αγαπήσεις ξανά ή τουλάχιστον αυτό αισθάνεσαι.
Η εξομολογουμένη αναφέρει ότι δεν έχει φιλίες και συζητά μόνο με τους γονείς της. Σε πολλά σχόλια Διογένη Κυνικέ αναφέρετε πως η έλλειψη κοινωνικού κύκλου δυσκολεύει την ανεύρεση συντρόφου και με το πέρασμα των χρόνων γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί και συμφωνώ. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ανεξαρτήτου φύλου δεν βρίσκουν εύκολα σύντροφο, γιατί δεν επιτρέπουν οι καταστάσεις και ας είναι εμφανίσιμοι.Εξομολογουμένη, τουλάχιστον να είσαι ευγνώμων που έχεις τους γονείς σου και συζητάς μαζί τους. Σε κάποιους λείπει ο γονιός τους. Και άσε, είναι μεγάλος πόνος να έχει φύγει ο πατέρας σου η μητέρα σου από τη ζωή... :'(
Scroll to top icon