ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2018 | 12:34

Αντρικό ξενέρωμα

Να ανακαλύπτεις πως η σύντροφός σου που κατά τα δικά της λεγόμενα απεχθάνεται εφήμερες ιστορίες και φουσκωτούς, σχεδόν αποκλειστικά με τέτοιους έβγαινε. Όσο για την αντιπάθειά της για τα εφήμερα, ασχολίαστο. Της μίλησα τα παραδέχτηκε και την έκανα με ελαφρά. Και εγώ απεχθάνομαι ανθρώπους που πουλάνε ψεύτικες προσωπικότητες. Στη συνέχεια κατηγορούσε η κυρία εμένα για επιφανειακό. Ας πάει να βρει βάθος και ουσία εκεί που ψαχνόταν, παλιές συνήθειες δεν κόβονται.
7
 
 
 
 
σχόλια
Να ρωτήσω κάτι; Αν ξεκινήσει μια σχέση με κάποιον άνθρωπο και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δείτε ότι δεν ταιριάζετε σεξουαλικά και το διαλύσετε, θεωρείται και αυτό εφήμερο;Δεν λέω τίποτα για χαρακτήρα, αυτό είναι κάτι που λίγο πολύ το καταλαβαίνεις αλλά όσο κι αν σου αρέσει ο άλλος αν δεν τα βρείτε κάπου, δεν θα τελειώσει;Θέλω να πω, εφήμερο θεωρείται μόνο αυτό που ξέρεις ότι θα βγάλετε τα μάτια σας 1-2 φορές και τέλος ή και αυτό που βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις με τον άλλον;
Ελεος! Οι άνθρωποι αλλάζουν προτιμήσεις, ιδέες και τρόπο σκέψης μέσα στο χρόνο. Και αυτό είναι εντάξει, λέγεται εξέλιξη. Στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ τα είχε με κάτι τέτοιους και έκανε ότι γούσταρε, το έζησε και από τα λεγόμενα της δεν το γουστάρει πια. Τώρα είναι μαζί σου και θέλει κάτι άλλο, κι εσύ την άφησες για τις επιλογές του παρελθόντος και το ότι δε συμβιβάζονται με τα τωρινά θελω; ότι να ναι!! Στο καλό και άσε το κορίτσι να βρει ένα νορμάλ άνθρωπο και όχι κάποιον που την κρίνει από το παρελθόν.
γιατι δεν εχεις αμφιβολια; Και γιατι δεν του απαντας το κλασσικο σου: "μη ψαχνεις να μαθεις την αληθεια αν δεν εισαι σιγουρος οτι την αντεχεις"
Scroll to top icon