ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2018 | 15:58

Μοναξια στο εξωτερικο

Εδώ και 8 μήνες εχω μεταναστέυσει στην βορεια Γερμανία. Εδω και αρκετο διαστημα ( το οποιο ειναι ακόμη φυσικα μικρο) αντιμετωπιζω μεγαλες δυσκολιες σε θεματα προσαρμογης και κυριως συναισθηματικης προσαρμογης... Παρότι εχω μια καλη δουλεια και αρκετο κυκλο για το διαστημα που ειμαι εξω, με κυριευει συνεχως ενα αισθημα ατελειωτης μοναξιας. Νιωθω ξενος, μονος και οτι κατι μεσα μου εχει αδειασει και δε θα καταφερω να γινω ποτε ξανα οπως πριν. Το αισθημα αυτο ειναι κατι βαθυ και πρωτογνωρο και αδυνατω να εντοπισω την ριζα του η οποια δεν θεωρω οτι ειναι επιφανειακη. Βγαινω διασκεδαζω αλλα παντα νιωθω μονος σαν να βρισκομαι στην πιο απομακρη ερημο. Ισως φταει η αποσταση απο την οικογενεια και τους παλιους φιλους. Ισως φταινε οι απιφανειακεσ ανθρωπινες σχεσεις και η ανικανοτητα να συνυπαρξουμε αληθινα με καποιον χωρις να κρυβομαστε. Δεν ξερω αν εχει να κανει με ελλειψη αληθινα ερωτικου συντροφου η αληθινων φιλων. Ειναι φορες που δεν με χωρα ο τοπος που δεν ξερω που πατω και που βρισκομαι. Ας μπορουσα να βρω την λυση σε αυτο. Επιπροσθετως καθε δυσαρεστο που θα συμβει, το οποιο μπορει να ειναι οτιδηποτε χαζο, διογκωνεται στο μυαλο μου και μου δημιουργει τρομερο αγχος και μια ανειπωτη στεναχωρια. Προσπαθω συνειδητα να το καταπολεμησω μα οι συνθηκες δεν το επιτρεπουν. Τελικα το εξωτερικο θελει γερο στομαχι και αρκετη αναισθησια.... Δεν ειναι οπως φανταζε αρχικα. Αλλα υπομονη αλλα 35 χρονια και θα βγουμε στην συνταξη
7
 
 
 
 
σχόλια
Ξεριζωμα το λενε και ποναει. Σιγα -σιγα συνηθιζεται ομως. Ειναι νωρις ακομη, 8 μηνες ειναι μικρο διαστημα. Υπομονη, ολα φτιαχνουν. Και φιλους θα βρεις και θα ερωτευτεις και ολα μια χαρα θα πανε. Θα ερθει και η στιγμη που για σενα η Ελλαδα θα ειναι η πατριδα, ομως σπιτι θα ειναι η Γερμανια. Ευχομαι το καλυτερο.
Νομίζω απλά το έχεις πάρει από την αρχή πολύ στραβά. Αν γνωρίσεις ανθρώπους που θα αναπτύξετε αληθινές σχέσεις, και ιδιαιτέρως μία καλή σύντροφο, θα αλλάξει τελείως η ψυχολογία σου.Εγώ τις πιο αληθινές φιλίες τις έφτιαξα εδώ στη Γερμανία και ας ήρθα στα πατημένα 30, εδώ γνώρισα και τον άντρα μου.
ειμαι σίγουρη οτι εκεινο που σου λειπει ειναι ενας ανθρωπος να μοιραστεις τη ζωή σου. Ψαξε να τον βρεις δε θα ερθει ουρανοκατεβος!Ετσι αντιο μοναξιά, welcome ζωή!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon