ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2018 | 17:05

Ικανοποιημενος τωρα

Καναμε μια φορα σεξ και εξαφανιστηκε. Μετα απο χρονια τον συναντησα τυχαια. Μου ειπε οτι παντρευτηκε (με καποια κοινη γνωστη μας που τοτε την κοροιδευε). Μου ειπε οτι την παντρευτηκε γιατι μαζι της γ...ει πολυ καλα. Υπονοουσε κατι για μενα, ετσι; οτι ειμαι ξενερωτη η οτι εκεινη τα κανει ολα; Δηλαδη τι... πολυ καλα;;
7
 
 
 
 
σχόλια
Σοβαρά τώρα αυτό σκέφτηκες;Αυθόρμητη σκέψη #1:Ε,ρε την κακομοίρα.Για τη γυναίκα του φυσικά,που πήρε τέτοιο νούμερο.Αυθόρμητη σκέψη #2 πριν προλάβει να ολοκληρωθεί η #1:Πω πω τι γλιτώσαμε...Αυθόρμητη σκέψη #3,επίσης σχεδόν ταυτόχρονα με τις άλλες:Και πήγα μαζί του;Ίου!Πάω να γδάρω την πέτσα μου.Από την αηδία που με έχει αγγίξει τέτοιο σίχαμα.
Στο ειπε για 2 λόγους. 1. Δικαιολογία γιατι χαθηκε.2. Να θίξει τον εγωισμό σου, ώστε να σε έχει στις πιθανες καβατζες. Το μισο το καταφερε ήδη, αν κρινω από την εξομολόγηση.
Δηλαδή τι;Δηλαδή ειναι ένας απίστευτα κομπλεξικός και ανεκδιήγητος παπάρας. ΔΕΝ έχει να κάνει με σένα, ούτε με την άλλη. Κανένας δεν μιλάει έτσι. Το γεγονός ότι σου είπε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι δεν υφίσταται. Θα πας εσύ σε κάποιον να μιλήσεις έτσι, ακόμα και να ήταν ο πιο άσχετος εραστής; Καταλαβαίνεις για τι άτομο μιλάμε; Συν του ότι μιλάει για τη γυναίκα του λες και είναι ποιος ξέρει τι, την παντρεύτηκα επειδή πηδάει καλά. Στα @@ μας, γελοίε. Άιντε πια, συγχύστηκα πολύ!
Ρε κορίτσια?Τι ξεφτιλισμένα άτομα πάτε και βρίσκετε?Και εντάξει ας πούμε την πατήσατε μια φορά,μετά κάθεστε και τους ακούτε κιόλας τι παπαριές σας λένε?ΟΥΣΤ!Τον πούλο! Η ζωή προχωράει,κάνατε ενα λάθος αλλά ΤΕΛΟΣ....Απο εκεί και πέρα μην βάζετε μέσα σας την κάθε βλακεία που θα σας πούνε! Τελείωσε εκείνο το θέμα εκεί και δεν μπορώ να το πιστέψω πως έχουν και τα μούτρα να σας αντικρύσουν μετά απο τέτοιες καταστάσεις και να πουν και κουβέντες χαζές... Προχωράτε παρακάτω με το κεφάλι ψηλά απο εδώ και πέρα και την αξιοπρέπεια σας να την κρατάτε ως τελευταίων ασπασμών..Τσεκάρετε πρώτα τον άλλον και μετά δείτε αν προχωράει η κατάσταση..Γνώμη μου..Να προσέχετε!
Scroll to top icon