ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2018 | 21:48

..

Ρε παιδια εχω ενα θεμα.Γνωρισα καποιον ,βγηκαμε και μιλαμε καθημερινα.Το θεμα ειναι οτι οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο βλεπω οτιδεν ταιριαζουμε.Για παραδειγμα δεν εχει πολυ χιουμορ..ειναι πολυ φλατ και για να σας προλαβω δεν ειπα οτι εγω εχω ΤΌ χιουμορ,αλλα πραγμστικα δεν κανουμε πολυ πλακα μεταξυ μας..πως να το πω μου φαινεται σαν "νεροβραστος".Επισης για κπ λοηο μου φινει την εντυπωση οτι δεν θελει και πολλα απο εμενα ,αν και μιλαμε για τα ενδιαφεροντα μας κλπ αλλα το χει παει πολλες φορες στο σεξουαλικο εκεινος.Επισης δεν ειναι ο τθπος μου εμφανησιακα.Και τωρα θα μου πειτε τοτε γιατι βγαινεις μαζι του; Εγω προσπσθησα να του δειξω οτι βγηκαμε φιλικα.Αλλα αυτος απο οτι φαινεται δεν το χει καταλαβει κσι πολυ.....Και ρωταω εγω τωρα λοιπον :Πως να του το πω ευθεως οτι δεν ενδιαφερομαι τελικα χωρις να φανω κακια;;Υ.Γ σορρυ για το μεγαλο κειμενο
10
 
 
 
 
σχόλια
Απλά θα του το πεις. Ευθέως αλλά πάντα με ευγένεια. Αν εσύ είσαι εντάξει μαζί του κι αυτός θυμώσει, δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να είμαστε ξεκάθαροι και με τον εαυτό μας και με τους άλλους.
Μα γράφει οτι ούτε καν εμφανισιακά δεν της άρεσε. Και ερωταπαντά μόνη της."Επισης δεν ειναι ο τθπος μου εμφανησιακα.Και τωρα θα μου πειτε τοτε γιατι βγαινεις μαζι του; Εγω προσπσθησα να του δειξω οτι βγηκαμε φιλικα.Αλλα αυτος απο οτι φαινεται δεν το χει καταλαβει κσι πολυ....."
οκ δεν της άρεσε εμφανισιακά, αλλά είπε να το δοκιμάσει μήπως και ταιριάζουν σε όλα τα άλλα. Φάνηκε πως δεν, οπότε αυτή το γύρισε στο φιλικό (οκ αυτό είναι λίγο φάουλ αλλά δεν τη λες και κακιά). Και τώρα θέλει να το λήξει. Δικαίωμά της κατά την άποψή μου. Δεν είναι υποχρεωμένη να μένει κάπου που δεν αισθάνεται καλά.
Θα του πεις ότι τον ευχαριστείς για το ενδιαφέρον και για το διάστημα που περάσατε μαζί αλλά δεν βλέπεις μέλλον μεταξύ σας και καλύτερα να μην το κουράζετε. Εγώ πάντως να ξες, είμαι μαζί σου με το θέμα χιούμορ. Είναι deal breaker για μένα αν δεν ταιριάζουμε σ' αυτό το κομμάτι.
Scroll to top icon