ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2018 | 22:23

Πόσο μικροπρεπής!

Friends with benefits εδώ και ένα χρόνο.Δουλεύει σε τράπεζα και πηγαίνω μια φορά τον μήνα και μ' εξυπηρετεί.Εκεί δουλεύει και ένα μαναράκι που με κοιτάει αλλά μου είπε ο δικός μου οτι είναι δεσμευμένος.Σήμερα πήγα και ο φίλος μου είχε άδεια. Μου έκανε νόημα το μαναράκι να παω στο γραφείο του να μ' εξυπηρετήσει.Μην αρχίσω τις αναλύσεις και κουράσω...το ζουμί είναι οτι το παιδί είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για μένα και ο άλλος του είπε οτι ετοιμάζομαι για γάμο! Του εξήγησα ότι είμαι απολύτως ελεύθερη και μου ζήτησε να βγούμε. Εννοείται ότι θα βγούμε αλλά ο άλλος...πόσο μ@λ@κ@ς;;; Αφού είμαστε ελεύθεροι γιατί τόσα ψέματα; για τον κωλοεγωισμό του; μη χάσει το σιγουράκι του;Δε θα του πω τίποτα! Θα πάθει σοκ μια και καλη όταν μας δει μαζί το κομπλεξικό αγοράκι!
6
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά δείχνεις να το χαίρεσαι το τουρλουμπούκι αλλά θα πρότεινα να προσέχεις λίγο. Έχεις χωθεί ανάμεσα σε 2 άτομα που βλέπονται κάθε μέρα, με τον έναν που είναι και φίλος σου, τραβιέστε ερωτικά εδω κι ένα χρόνο. Αυτός έχει φλομώσει τον άλλον στο ψεμα, εσύ χαίρεσαι για την υπεροχή σου...Μπερδεματάκι, πρόσεχε.
Scroll to top icon