ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2018 | 15:06

Δεν έχω αγορι

Καλησπέρα. Είμαι κορίτσι 17 χρόνων και δεν έχω ακόμα αγόρι. Κατά καιρούς υπήρξαν αγόρια που με ήθελαν αλλά δεν τους ήθελα εγώ και άλλες φορές ήθελα εγώ κάποιους όμως τελικά μάθαινα ότι είχαν κοπέλα κτλ. Το θέμα είναι οτι νιώθω πολύ μοναξιά και θα ήθελα τόσο πολυ να φλερτάρω, να βγω ραντεβού, να φιλήσω κάποιον και να αισθανθώ ότι αρέσω σε κάποιον, όμως κάτι τέτοιο δεν μ έχει συμβεί ακόμα. Οι φίλες μ μου λένε όλη την ώρα να βρω κάποιον και με ρωτάνε γιατί δεν έχω μέχρις στιγμής κανένα αγόρι ενώ είναι όμορφη κλπ. Εγώ τους λέω ότι απλά δεν έτυχε αλλά αισθάνομαι κάπως ασχημα. Πέρα από αυτό όμως και εγώ η ίδια θέλω να ζήσω τον έρωτα. Τι μπορώ να κάνω?. Αισθανομαι μόνη και γενικά στην καθημερινότητά μου νιώθω μια βαρεμάρα γιατί το μόνο που κάνω είναι να διαβάσω και να βγαίνω κάνα ΣΚ με τις φίλες μ. Όμως δεν έχω τίποτα ενδιαφέρον. Ενώ αν είχα κάποιον θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Τι μπορώ να κάνω για να μην αισθάνομαι έτσι? Γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι το κυνηγάω με το ζόρι και το έχω όλη την ώρα στο μυαλό μου... Άντε να βρεις κάποιον κλπ.. Ζωτω συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα κάπου να τα πω :(
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ταυτίζομαι καθόλου με τον τρόπο σκέψης σου τώρα. Ο δεκαεφτάχρονος εαυτός μου όμως θα σε θεωρούσε και λίγο αχάριστη (αν και δεν θα στο λεγε) όπως κι ανόητο τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα(ούτε αυτό θα στο λεγε με τη καμία) γιατί όλα αυτά θα τα συναντήσεις και στο μέλλον αλλά τώρα έχεις μια καταπληκτική ευκαιρία όχι μόνο ν' ανακαλύψεις τον εαυτό σου αλλά και να τον δημιουργήσεις. Παρέα δεν θα σ' έκανε γιατί βαριόταν να συζητάει για σχέσεις, προτιμούσε τις πλάκες, το περπάτημα και το πολύ γέλιο και το διάβασμα. Οπότε αλήθεια, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τώρα την ανάγκη μιας δεκαεφτάχρονης να βρει αγόρι για ν' αποκτήσει νόημα η ζωή της. Μπορείς και μόνη σου να της βρεις νόημα. Είσαι στην ιδανική ηλικία που μπορείς ν' αυτοπροσδιορίζεσαι αλλά δεν σου καταλογίζει κανείς ευθύνες. Παίξε με διάφορα χόμπι, στυλ κ.τ.λ. χωρίς ενοχές.
Το ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα να μην το δεις αυτό το μήνυμα αλλά πριν λίγες μέρες γράφτηκα στο lifo και δεν μπορούσα να απαντήσω πιο πριν. Για την αυτοπεποίθηση έχεις δίκιο, όμως για την "ανάγκη μου να ενταχθούν δια του γκόμενους" είναι εντελώς λάθος. 1ον. Αν το ήθελε θα το είχα κάνει. Το μόνο ευκολο. Όπως είχα πει και στην εξομολόγηση μου είχα ευκαιρίες. 2ον. Αν προσέξεις λέω "ότι και εγω η ίδια θέλω να γνωρίσω τον έρωτα". Όχι επειδή μου το λένε οι φίλες μου. Αλλά αισθάνομαι λιγο μοναξιά και θα ήθελα να είμαι για κάποιον ιδιαίτερη.
Καταρχάς πριν αρχίσω το σχόλιο μου θα ήθελα να πω ότι αυτοί που πατάνε δεν ταυτιζομαι και δεν σχολιάζουν για να πούμε το λόγο για τον οποίο δεν συμφωνούν μου φαίνεται εντελώς γελοίο. (και οχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση)Εγώ αυτό που θα σου πω είναι να μην ακούς τις φίλες σου. Δεν είναι απαραίτητο να ε εις αγόρι σ αυτήν την ηλικία, έχουν προτεραιότητα κάποια άλλα πράγματα τώρα όπως να περάσεις σε κάποια καλή σχολή, να τελειώσεις το σχολείο, να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και οι έρωτες θα έρθουν από μόνοι τους. Μη το επιδιώξεις. Άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους γιατί έτσι μόνο θα το ευχαριστηθείς και εσύ η ίδια. Μην κάνεις πράγματα που δε θες και δε σε γεμίζουν μόνο και μόνο επειδή το λένε οι φίλες σου.
Scroll to top icon