ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2018 | 01:42

Και περιμένω...περιμένω...

Είμαι 18 και μολις τελειωσα με το σχολείο.Ειμαι σε σχεση με ενα ατομο εδώ και 10 μηνες.Στην ηλικια μου το άτομο αυτό,μονο που δίνει πανελλήνιες.Το προβλημα δεν ειναι αυτό.Αφού εκανα υπομονη τοσους μήνες,μεχρι να τον/την συναντήσω,σημαινει πως θέλω να είμαι μαζί του/της.Εχουμε βρεθει μονο 2 φορες και δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στην απόσταση.Μια ωρα δρομος.Δεν ηθελα να του/της γινομαι βαρος γιατι εχει και εναν υψηλο στόχο,οποτε βρισκομασταν μονο Χριστούγεννα και Πάσχα και πάλι...για μια μέρα.Δεν με πείραζε.χαιρόμουν που τον/την συναντησα έστω και για λιγες ώρες.Με προβληματίζει ομως ότι θα πρέπει να περιμενω μεχρι τελη Ιουνίου για να συναντηθούμε.Τοτε θα τελειώσει με τα μαθηματα στο σχεδιο.Αλλά έχω μπουχτισει λιγάκι.Αν τουλαχιστον με βοηθουσε και ο πατερας μου να μου δινει εστω ενα κανονικο χαρτζιλικι για να μπορω να τον/την βλεπω πιο πολυ μεσα στο καλοκαιρι καλα θα ητανε...Μονο η μητερα μου με βοηθαει αλλα δεν θελω να της ζηταω καθε λιγο και περισσοτερα λεφτα.εχει δωσει αρκετα χρηματα σε γιατρους αυτα τα δυο χρονια που εμφανιζα το ενα προβλημα μετα το αλλο.Εχει κανει πολλα για μενα αυτη η γυναικα και την ευχαριστω παρα πολυ.βέβαια θα μου πείτε "έκανες υπομονη τοσους μηνες και στο τελος θα τα παρατησεις;" Όχι.Δεν τα παραταω αλλα τελη αυγουστου Εγώ θα πρεπει να παω Αθήνα για να μαθω την πολη έτσι ώστε μέχρι τον Οκτώβρη που αρχιζουν τα μαθηματα στη σχολή μου να ξέρω πως να κινούμαι με τα μεσα μεταφορας.Ομως αθηνα...Για το αυτον/αυτην ειναι αδυνατος στοχος.19+ χιλιαδες μόρια σχολη. "Μην το αποκλειεις" μου λένε οι φιλοι μου.Προφανως και το αποκλείω γιατί ακομη και ο πιο άριστος μαθητης Τρίτη λυκειου που δεν βγαινει εξω ουτε στις γιορτες,χωρις καμια επαφη με τα media για 1 χρονο,με το ζορι βγάζει 18000 μόρια.Εκει που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν έχω αποδεχτεί πλήρως πως θα τον/την αποχωριστώ και δυστυχώς έτσι θα γίνει.Είναι από τα λιγα άτομα στη ζωή μου που εχω εμπιστευτει πλήρως.Η αληθεια είναι πως περιμένω κάποιο σχολιο ως ενθάρρυνση αλλά και τα αρνητικά δε θα με πειραζαν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή, ελπίζεις να μην επιτύχει το στόχο του επειδή δεν μπορείς να τ@ αποχωριστείς. Αν τη θέλει τόσο πολύ αυτή τη σχολή, τότε θα ξαναπροσπαθήσει τον επόμενο χρόνο και θα τον/την/τ@ αποχωριστείς έτσι κι αλλιώς.Αν δε θες να προσδιορίσεις φύλου βάζε τ@, αυτό το τον/την είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση τόσο μεγάλου κειμένου.
1. Αυτο με το τον/την ειναι πολυ κουραστικο. 2." γιατί ακομη και ο πιο άριστος μαθητης Τρίτη λυκειου που δεν βγαινει εξω ουτε στις γιορτες,χωρις καμια επαφη με τα media για 1 χρονο,με το ζορι βγάζει 18000 μόρια. "Τωρα απο αυτο δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω.... αν ειχε επαφη με τα σοσιαλ μιντια δηλαδη θα αριστευε ενω τωρα που δεν εχει δε θα αριστευσει; Τα σοσιαλ μιντια οπως τα χρησιμοποιει ο μεσος ορος των νεων ειναι ο,τι πιο καταστροφικο και αποβλακωτικο εχει βγει. Καλα κανει που δεν εχει σοσιαλ γιατι επικεντρωνεται στα ονειρα του/της και στον στοχο του.Εγω δεν ειχα σοσιαλ στην τριτη λυκειου, οταν πηγαινα κ εφευγα απο το φροντι το χαιρομουν, έπαιρνα αερα, εκανα τη βολτα μου κ εβγαινα βραδυ πολυ αραια και που. Και εβγαλα πανω απο 19.000 , και οχι μονο εγω , οσοι απο το σχολειο μου έβγαλαν τοσα, στο ιδιο μηκος κυματος κινουνταν. Δεν λεω οτι αν εχεις σοσιαλ ειναι κακο και θα αποτυχεις, απλα λεω ότι το να μην εχεις μιας και χανουμε πολυ συχνά το μετρο στη χρηση τους σε βοηθά να αφοσιωθεις απερισπαστος και να μην εχεις καποια πηγη αποπροσανατολισμου. Ετσι κρατας το μυαλο σε φορμα. Επομένως το αστείο, χωρις συνοχή, χωρις λογικη, επιχειρημα περι σοσιαλ μιντια κ κλεισιματος μόλις απορριφθηκε. Μονο απο αυτην την προταση μου δειχνεις οτι εισαι αρκετα κλειστομυαλος και πρεπει να διευρυνθεις ως προς τη συνειδητοτητα σου. Αν αγαπας κάποιον αληθινα, θελεις να τον δεις να πετυχαινει και δεν νοιαζεσαι για τον εαυτο σου ουτε τον βλεπεις σαν κατωτερο σου. Ολα αυτα τα εκανα υπομονη ειναι λες και πιστευεις οτι του/της κάνεις χαρη που περιμενεις. Δεν κανεις χαρη σε κανεναν. Αν θες κατσε και μη διαμαρτύρεσαι, αν δε θες ληξε το.
Εκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να απαντησω στο σχόλιο σας.Καταρχάς,δεχομαι την άποψή σας αλλά πιστεύω πως με παρεξηγησατε.Ίσως φταιω κι εγώ που δεν ημουν αρκετα σαφης.Το παράδειγμα αυτο με τα "18000 μορια" το πηρα επειδη έχω ενα αδερφι το οποιο προσπαθησε 2 χρονια για μια συγκεκριμένη σχολή στα οποία εκείνα τα 2 χρονια δεν ειχε καμία επαφη με φιλους(μονο στο σχολειο κρατουσε επαφες μαζί τους) αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμους απο media,ΚΑΙ αναγκάστηκε επίσης να αποσυνδεσει την τηλεόραση από το δωμάτιο του.Έδωσε 2 φορές πανελλαδικες,με τον ιδιο τρόπο,απομονώθηκε εντελως αλλα δεν τον πειραξε καθολου,ομως 18000 μορια δεν επιασε ούτε τον πρωτο αλλα ούτε και τον δεύτερο χρόνο.Πισω στο θέμα μου.Σχετικά με το ατομο που είμαι σε σχέση,παραμένει ενεργο στα media αρκετες ώρες τη μέρα θα μπορούσα να πω(πραγμα που με προβληματίζει λιγακι γιατι αρκετές φορές μου έχει πει πως δεν βγαίνει η υλη) και εννοείται πως δεν το πιεζω να περασει Αθήνα.Φυσικά και νοιαζομαι για την επιτυχία του και γιαυτο αποφευγω να μοιραζομαι μαζί του οποιοδηποτε προβλημα μου τωρα που δινει τα μαθηματα.Θέλω να έχει μια σταθερη ψυχολογια οταν παει να γραψει.Όσον αφορά αυτό που ειπατε σχετικα με το "εκανα υπομονη είναι λες και πιστευεις οτι του/της κανεις χάρη που περιμενεις"Όχι δεν πιστευω αυτο.Αλλα θελω αυτή η υπομονή που ΉΘΕΛΑ να κάνω και εκανα να με ανταμείψει με κάτι καλο που εγώ και το ατομο αυτο προσπαθήσαμε να είμαστε μαζι αυτούς τους 10 μήνες,και ακομα συνεχιζουμε χωρίς κανένα πρόβλημα.Τέλος,χαίρομαι για εσας που προσπαθησατε και πετυχατε εναν τετοιο βαθμο στις πανελλαδικες,και που απαντησατε στο θεμα μου όσο αρνητική κι αν ήταν η άποψη σας (τουλάχιστον δεν πέρασε απαρατήρητο όπως πολλά θέματα εδω) Να εχετε ενα καλο ξημέρωμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon