ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2018 | 12:14

Αυτοεικόνα

Ήθελα να μοιραστώ μία προσωπική μου ανασφάλεια, με διατροφή και άσκηση είχα καταφέρει μόνη μου να χάσω αρκετά κιλά (32), μου μένουν ακόμα βέβαια 10 με 15 και η αλήθεια είναι πως δεν απολαμβάνω το σώμα μου όσο θα ήθελα. Να σημειώσω,πως είμαι 20 ετών. Παρατηρώ πως οι κοινωνικές μου σχέσεις είναι περιορισμένες ντρέπομαι να βγώ από το σπίτι, συχνά άν πάρω έστω και ένα κιλό κλείνομαι για μέρες μέσα, μπορεί ακόμα να αποφεύγω να πηγαίνω και στο μάθημα, στα κλάμπ, στα πάρτυ της σχολής με όσα αρνητικά αποτελέσματα έχει αυτό για την κοινωνικοποίηση μου. Γενικά σκέφτομαι μονίμως το σώμα μου και πως αυτό δείχνει. Πρόσφατα γνώρισα μέσω ίντερνετ ένα αγόρι από την ίδια πόλη, του αρέσω, αλλά οι ανασφάλειες μ με κρατάνε πίσω, βάζω αναπόφευκτα τον εαυτό μου σε σύγκριση με τις φίλες και τις παρέες του, με πείθω, πως δεν ταιριάζω αρκετά μ' αυτούς και πως δεν μπορώ να σταθώ δίπλα του.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι για αυτό που είσαι και προφανώς και δεν πρέπει αν νιώθεις κατώτερη γιατί πολύ απλά δεν είσαι. Και τι αν είσαι λίγα κιλά παραπάνω? Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Αν οι φίλες σου σε δέχονται ακριβώς όπως είσαι, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι έτσι. Αν πάλι, οι ίδιες κρίνουν τους ανθρώπους απο την εξωτερική τους εμφάνιση, λογικό να σου έχει δημιουργήσει ανασφάλειες. Δεν πρέπει να νιώθεις έτσι. Το αγόρι που γνώρισες μέσω ίντερνετ, αν ενδιαφέρεται για αυτό που πραγματικά είσαι, είναι κατάλληλο για σένα. Αν όχι, ας πάει απο κει που ήρθε.
Εισαι ανοητη αν έχασες 32 κιλά και κολλάς στο αν έβαλες 1 ή εχεις να χασεις αλλά 15. Τώρα ειναι η ώρα να ξεπερασεις τις ανασφαλειές σου. Ξεκόλλα, βγες, γνωρίσου, αφέσου και συνέχισε να χάνεις. Οι ανθρωποι που θα σε αγαπήσουν τώρα μετράνε.
Scroll to top icon