ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2018 | 12:22

Διαδικτυακή γνωριμία.

Μπράβο πολύ λαρτζ είσαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Να διευκρινίσω πως όταν λέω πως η άλλη φλερτάρει δεν εννοώ πως κάνει λαικ, δεν ήξερα πως αυτό θεωρείται φλερτ. Εννοώ πως αποκαλεί άλλους αγόρι μου και αφήνει ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο για συναντήσεις. Δεν με ενδιαφέρει αν το εννοεί ή όχι, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος. Έχουμε αλλάξει φωτογραφίες μιλάμε πολύ καιρό και της τηλεφωνώ κάθε μέρα. Είπαμε πως θέλουμε τα ίδια πράγματα και πως αρέσουμε ο ένας στον άλλον κανονίζοντας να βρεθούμε για μένα αυτό είναι δεσμευτικό. Αν μετά τη συνάντηση κάποιος έκανε πίσω είναι κάτι διαφορετικό, έτσι όμως καταδίκασε κάθε πιθανότητα. Είδα ότι φλερτάρει γιατί όπως μιλάνε εδώ μεταξύ τους μιλάνε και αλλού στο διαδίκτυο. Το τελείωσα της είπα πως είναι ελεύθερη από μένα δεν μπορώ να κάνω ολόκληρο ταξίδι με μισή καρδιά χωρίς προοπτική. Αν ήταν απλά για να πηδήξω αυτό το κάνω και εδώ που είμαι δε χρειάζεται να ξεσπιτωθώ. Αλλιώς το είχα πάρει μαζί της αλλά εκείνη άλλα έλεγε και άλλα έκανε η καλή η μέρα από το πρωί φαίνεται. Δεν το καταλαβαίνω αυτό πως φλερτάρει και μετά πέφτει από τα σύννεφα επειδή κάνω πίσω. Πως το κάνουν αυτό, μιλάνε με κάποιον άνθρωπο να βρεθούνε και μόλις κλείνουν το τηλέφωνο μπαίνουν στο διαδίκτυο για να φλερτάρουν; Ακόμη χειρότερα αν μιλούσε και με άλλους αυτό το ενδεχόμενο δεν το είχα σκεφτεί. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ γιατί επένδυσα πολύ χρόνο και το είχα πάρει στα σοβαρά σκέφτηκα μεγάλοι άνθρωπο είμαστε δεν μαλακιζόμαστε. Ψάχνουμε έναν άνθρωπο να συμπορευτούμε σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή αλλά τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα εγώ καθόμουν και σκεφτόμουν πράγματα για εκείνη και μένα και αυτή έπαιζε πολύ πειστικά αυτό της το αναγνωρίζω. Τώρα στέλνει συνέχεια τι κατάρα και αυτή να μην καταλαβαίνει ο άλλος πότε είναι άσκοπο τα γάμησε όλα και δεν νιώθει το γιατί για τέτοιο άνθρωπο μιλάμε. Με περίμενε λέει πως και τι μπορεί να είμαι τελείως χαζός εγώ τι να πω. Για μένα τελείωσε τα ακύρωσα όλα και εσείς όλες που λέτε πως είναι φυσικό να φλερτάρεις ταυτόχρονα με άλλους να το προσέξετε γιατί μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που να το δει σοβαρά και να τα καταστρέψετε όλα δεν είμαστε όλοι λαρτζ και προχωρημένοι πως να το κάνουμε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή οι εποχές είναι πολύ δύσκολες,οι ανθρώπινες σχέσεις εξισου δυσκολες,κατέφυγα κι εγώ σε ιστοσελίδες γνωριμιών,μήπως και βρω το άλλο μου μισό.Αν τυχόν κάποιος μου κεντρίσει το ενδιαφέρον,έχω μια κακή συνήθεια:παύω να μιλώ σε άλλους άντρες,μέχρι να δώ πού θα οδηγήσει η συνομιλία.Δυστυχώς όμως,πολλοί άνθρωποι-αντρες και γυναίκες,δεν το κάνουν αυτό.Οταν κάποτε μιλούσα με κάποιον κι είχαμε κουβεντιάσει αρκετές ώρες μέσα σε μια εβδομάδα, τον είχα ρωτήσει ,αν συνομιλεί και με άλλες κοπέλες.Μου είπε,πως είναι φυσικό να συνομιλεί,αφού εμείς οι δυο δεν έχουμε σχέση κι αφού θεωρούσε πολύτιμο τον χρόνο κι έψαχνε για μια σοβαρή γνωριμία,άρα έπρεπε να μιλά με πολλές κοπέλες,για να καταλήξει σε εκείνη την μία.Μου κακοφάνηκε πολύ αυτή η απάντηση.Μπορεί να έχει δίκιο,δεν ξέρω,πώς το βλέπουν έτσι κάποιοι.Του είπα,πως εκείνη τη στιγμή σταματάμε κάθε συνομιλία .Με παρακάλεσε να μην το κάνω, γιατί ήμουν η μόνη με την οποία ένοιωθε άνετα να κουβεντιάζει ακόμα και σοβαρά ζητήματα,με την οποία είχε κοινά σημεία επαφής και κοινά γνωρισματα.Ήμουν ανένδοτη.Ένοιωσα προδομένη,ένοιωσα,πως δεν έψαχνε κάτι σοβαρό.Υπάρχει μια λογική σίγουρα, πως αν δεν μιλήσεις με αρκετά ατομα,δεν θα βρεις, αυτον,αυτήν που σου ταιριάζει,αλλά αν εισαι ευαίσθητο άτομο,όπως εγώ,μου φαινεται δύσκολο να το κάνω.
Από την στιγμή που νιώθεις ότι θα πας με μισή καρδιά, μην το κάνεις τότε. Από την στιγμή που υπάρχει απόσταση και αναξιοπιστία...Βέβαια, από την άλλη εγώ θα πήγαινα αν ένιωθα να μ' αρέσει πραγματικά κάποιος γιατί σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολύ σπάνια. Οπότε θα το έκανα για να ξέρω με ποιον μίλαγα και πόσο αληθινό είναι. Ίσως μας έβγαινε ίσως όχι. Εσύ από την άλλη ήθελες μια αντίστοιχη σοβαρή συμπεριφορά... όπως είπε το λιονταράκι από πάνω: δεν σου ταίριαζε η κοπέλα. Επίσης, σε τέτοια ζητήματα έχει σημασία τι νιώθεις και θες εσύ. Όχι ένα μάτσο άσχετοι.
Τώρα κατανοώ πως είσαι πληγωμένος και μιλάς έτσι, ελπίζω όμως να μη τσουβαλιάζεις τους ανθρώπους, γιατί εσύ πρώτα θα χάσεις.. Δεν ήταν αυτή για' σένα, ίσως να είναι η επόμενη.. Όπως όλοι άντρες δεν είναι το ίδιο, έτσι και οι γυναίκες.. Σου εύχομαι να βρεις αυτό που θες και πάντα να θυμάσαι να έχεις ανοιχτό μυαλό και καρδιά.
Δεν πολυ κατάλαβα τι έκανε η κοπελα,αλλα εφόσον την θες και συνεχιζει να σου στελνει,με όποιους και αν φλερταρει εσενα μπορει να σε βλεπει σοβαρα και να μην εχει την ευκαιρια να στο πει. Συζητησε το μαζι της.
Scroll to top icon