ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2018 | 13:00

Πατέρας

Θεωρείτε πως ένας άντρας έως 55 χρονων μπορεί να κάνει παιδί και να το φροντίσει χωρίς πρόβλημα?
12
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και μπορεί.Έχει να κάνει με τον άνθρωπο,άμα είναι άτομο με θέληση και υγεία μπορεί.Το αρνητικό συμβαίνει μετά και έχει να κάνει με την επικοινωνία.Άμα αναλογιστείς ότι ένας πενηντάρης γονιός όση κατανόηση και να δείξει ρίχνει 50κάτι χρόνια στο παιδί του,έχει άλλα βιώματα και απόψεις,το χάσμα απόψεων είναι μεγάλο.Με μεγάλο γονιό ωριμάζεις νωρίς, θες δεν θες.
Μετά απο αυτό να υποθέσω οτι ο αρνητικούλης είναι ή πολύ μικρός ή 50αρης :PΕννοείται ότι θα νομίζουν πως είναι εγγόνι του,αλλά τι σμασία έχει;Για τα πάντα στη ζωή ο κόσμος σχολιάζει.Ε και;Όποιος ακούει τον κόσμο στο τέλος δεν τολμάει να κάνει τίποτα.
Κάποιος γνωστός μου (ετών 53) τις προάλλες με ενημέρωσε ότι περιμένουν παιδί με τη σύντροφό του (δε γνωρίζω την ηλικία της). Προσωπικά, φρίκαρα στην ιδέα ότι αυτός ο άνθρωπος στα 60 του θα τρέχει στο νηπιαγωγείο.
Εδώ ο Βουτσάς στα 80+ ήθελε να ξεδώσει και έκανε μωρό με την πιτσιρίκα. Στα 80+. Άρα ένας τύπος μέχρι τα 55 που γράφεις πιστεύω έχει την δυνατότητα άνετα να φροντίσει ένα παιδί. Από το να καταλήξει κάπου αλλού, οπουδήποτε, χίλιες φορές με τον πατέρα του.
Εξαρτάται από πολλά.Οσο πιο μεγάλος είναι ο άνθρωπος τόσο λιγότερες αντοχές έχει.Μπορει δηλαδή να έχει την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσει ενα παιδί αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό.Ειδικα όσο το παιδί είναι μικρό ,οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες,το σώμα και η ψυχολογία καταπονείται άρα όσο πιο νέος είναι ο γονιός τόσο πιο εύκολα ανταπεξερχεται στις απαιτήσεις.
Scroll to top icon