ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2018 | 18:48

Πώς φεύγεις?

Πώς γίνεται να ζω 7 χρόνια με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν ειμαι ευτυχισμεμη, έως δυστυχισμένη και όμως να η φεύγω? Να συγχωρώ τα πάντα, να ξεχνάω και να μένω? Μου κόβεται η ανάσα..... πνίγομαι... Αλλά μένω. Είναι εξάρτηση? Αδυναμία? Γιατί?
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι περιμενεις τοσα χρονια? Χωρισε τον! Πες οτι δεν νιωθεις ευχαριστημενη απο την σχεση σας για τους ταδε λογους δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου θα βρεις αλλον και καλυτερο αρκει να θες να προχωρησεις.
Φοβάσαι να χωρίσεις γιατί αυτή σου η σχέση, σου δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας στο ότι δεν είσαι μόνη. Ο φόβος του αγνώστου καθώς και το ξεβόλεμα της συνήθειας σε βγάζει από τα όρια ασφαλείας που έχεις. Ομολογείς ότι είσαι δυστυχισμένη και παρόλα αυτά μένεις γιατί φοβάσαι. Και γω 7 χρόνια είχα σχέση αλλά χώρισα, ήταν τα πάντα για μένα αλλά μην περιμένεις να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να αναθεωρήσεις. Μη φοβάσαι να μείνεις μόνη αφού αυτό που ζεις με αυτόν σε καταστρέφει. Ναι, πονάει πολύ ο χωρισμός αλλά κοίτα εσένα πια.
Από περιέργεια θα σου κάνω μια ερώτηση κι αν θες απάντα: πιστεύεις ότι αν διαβάσει αυτό σου το σχόλιο αυτός ο σύντροφος, εδώ μέσα στα πλαίσια της ανωνυμίας κτλ. έχει το δικαίωμα να σου πει ότι τον εκθέτεις δημοσίως ή ότι βγάζεις τα προσωπικά σας στη φόρα. Προσωπικά, θεωρώ ότι μοιράζεσαι μια -επώδυνη- εμπειρία σου ίσως και για να παρακινήσεις θετικά. Απλά ήθελα να ρωτήσω. Μέχρι που τελικά εκθέτουμε απόψεις και τον εαυτό μας, και που τους όποιους άλλους.
Δεν αγαπάς καθόλου τον εαυτό σου...Γι'αυτό!Και ίσως έχεις συνηθίσει και σε τέτοιες συμπεριφορές από αλλού, από παιδί ίσως; Ποιός σε έπεισε από μικρή πως αυτό αξίζεις;Έχεις αναμετρηθεί με τον εαυτό σου, να δεις πόσα αξίζεις; Πόσα θετικά έχεις; Και πόσο δεν σου αξίζει η δυστυχία; Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θα 'θελαν να σου προσφέρουν πράγματα, συντροφικότητα και αγάπη...Συζήτα το σήμερα κιόλας για το πού πάει η σχέση σας και συμφωνήστε στο τί είναι προτιμότερο. Ή αν σε έχει πρήξει τόσο πολύ, αν σε έχει υποτιμήσει τόσες φορές, που ούτε το θυμάσαι πες ένα απλό "δεν μου αξίζει όλο αυτό", άνοιξε την πόρτα και κλείσ' τη πίσω σου με δύναμη!Αν δεν σε υπερασπιστείς εσύ, ποιός περιμένεις να το κάνει;
Scroll to top icon