ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2018 | 15:52

Δύσκολη σχέση

Με το σύντροφό μου, είμαστε δύο χρόνια μαζί. Στην αρχή είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τους δικούς μου οι οποίοι δεν δίστασαν να απευθυνθούν ακόμη και στην αστυνομία για να μας χωρίσουν. Τον τελευταίο χρόνο όμως εγώ και ο φίλος μου συγκατοικούμε μακριά από όλους. Συνηθίζει να με αποκαλεί ''γυναίκα του'' σε φίλους σε γνωστούς ακόμη και σε αγνώστους και πολλές φορές έχουμε συζητήσει για το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Το τελευταίο διάστημα όμως μαλώναμε συχνά, είχε γίνει ανυπόφορος και μου έκανε συνεχώς παρατηρήσεις. Απαιτούσε πράγματα που εγώ δεν μπορώ να του προσφέρω καθώς σπουδάζω κι όλας. Άρχισε γρήγορα να με κουράζει η κατάσταση μέχρι που μια μέρα μαλώσαμε τόσο άσχημα που με χτύπησε και πήγα στο νοσοκομείο με κάκωση στο κεφάλι. Και ενώ την επόμενη μέρα μου ζήταγε επανειλημμένα συγνώμη και ορκιζόταν πως με αγαπούσε,ξαναρπάχτηκε μόνος του από το τίποτα με ξαναχτύπησε και παραλίγο να μου σπάσει και δόντι. Του ζήτησα να μείνουμε για λίγο μακριά , να είμαστε μαζί αλλά να ζούμε αλλού, αντέδρασε στην αρχή γιατί αυτή μου η απόφαση προϋποθέτει πως δε θα βλεπόμαστε αφού το σπίτι μας στο οποίο και μένω βρίσκεται σε διαφορετική πόλη απ το πατρικό του, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε. Τον αγαπάω πιο πολύ από εμένα αυτόν τον άνθρωπο, τον θεωρώ το άλλο μου μισό , τον άντρα της ζωής μου, αλλά φοβάμαι για το τι θα αντιμετωπίσω στο μέλλον μαζί του. Όταν νευριάζει γίνεται άλλος άνθρωπος με βρίζει χυδαία και έφτασε στο σημείο να με χτυπήσει.. δεν ξέρω τι να κάνω χρειάζομαι τη βοήθεια σας.. Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε το κείμενό μου..
10
 
 
 
 
σχόλια
Ε αφού το εκανε μία φορά θα το κάνει και άλλες δεν θα διστάσει..φύγε οσο ειναι ακομα νωρίς, θυμήσου ότι έχεις μία αξιοπρέπεια δεν θα την χαραμίσεις για εκείνον.
Όσα προείπαν στα προηγούμενα σχόλια αλλά υποψιάζομαι ότι είσαι βαθιά ενοχικό άτομο, έχεις την κατάλληλη «πάστα θύματος» γιατί φοβάσαι ότι αν δεν δεχτείς την κακή του συμπεριφορά ότι δεν τον αγαπάς αρκετά. 2-3 σημεία θα σου επιστήσω ακόμη: -Λοιπόν, μπορείς να τον αγαπάς χωρίς να χρειάζεται να μένεις μαζί του ή να έχεις σχέση μαζί του από την στιγμή που σε βλάπτει. Δεν θα σε κρίνω που τον αγαπάς και τι αγαπάς ή γιατί. Αγάπα τον ελεύθερα απλά όχι εις βάρος του εαυτού σου. Πρέπει να θέσεις κάποια ευδιάκριτα όρια για σένα και να μην επιτρέπεις καμιά τους παραβίαση.-Όχι γλυκιά μου, δεν γίνεται άλλος άνθρωπος, είναι ο ίδιος. Δεν ξέρω αν είσαι εύκολη λεία ή είναι τόσο ανισόρροπος σε όλες του τις σχέσεις. Αλλά δεν μεταμορφώνεται σε άλλον. Είναι το ίδιο άτομο που αφού δεν μπορεί να επιβληθεί όπως θέλει με τον διάλογο, το κάνει με το ξύλο. Τέλος, http://womensos.gr/15900-24ori-tilefoniki-grammi/, στο 15900 καλείς. Σ' αυτή την γραμμή απαντάνε, δεν πρόκειται να σε επικρίνουν κι αν δεν θες δεν θα δώσεις κανένα δικό σου στοιχείο. Δεν είναι ντροπή ότι έχεις πέσει θύμα βίας, πολλοί έχουμε πέσει. Δεν το αξίζαμε, δεν το επιδιώξαμε, μας έκαναν να νιώθουμε πως κάπως φταίμε κι ότι πρέπει ν' απολογηθούμε. Απλά πάρε την γραμμή και για ένα διάστημα ξέκοψε την επικοινωνία μαζί του. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς αυτόν αν το κάνεις, σημαίνει ότι αγαπάς κι εσένα έστω λίγο.
Aκου... Μην κοροιδευείς τον εαυτό σου. Λογικη και ενστικτο σου λενε τρεχα να σωθεις. Γιατι δεν υα ακους; Δεν τον αγαπας αλλα φοβάσαι. Βαθια μεσα σου ξερεις τι πρεπει να γινει. Πες το αμεσα στους δικους σου και πηγαινε σε ειδικο . Εγω σε λυπαμαι. Αυτο θες; Να εισαι για λυπηση μια ζωη; 1. Πες το σε καποιον (στους δικους σου ας πουμε μην φοβασαι να φανει οτι εκανες λαθος επιλογη)2. Πηγαινε στο πατρικο σου η σε φιλη σου ΟΧΙ μονη σου.3. Βαλε καποιον αλλον να χωρισει τον συντροφο σου για σενα, γιατι εσυ θα λυγισεις απο το συναισθημα. Πειτε του οτι αν σε ξαναπλησιασει θα εχει να κανει με την αστυνομια.4. Πηγαινε σε ψυχολογο.5.Νιωσε καλυτερα, ερωτευσου παλι.Μπορεις και σου αξιζει να εισαι ευτυχισμενη.
Σου ασκεί σωματική βία και συ κάθεσαι μαζί του; Τι περιμένεις άλλο; Να σε στείλει στο ΚΑΤ; Γιατί είστε μαζόχες μερικές γυναίκες; Τρώτε ξύλο και λέτε ευχαριστώ; Θεωρείς ότι το άλλο μας μισό σηκώνει χέρι και φοβάσαι να χάσεις τι; Έναν κουραδόμαγκα; Αν σου αρέσει και στο μέλλον να χτυπάει και τα παιδιά σας, τότε κάτσε! Τι να σου πω! Έχεις εξάρτηση από αυτόν για δικούς σου λόγους και δεν σέβεσαι τον εαυτό σου καθόλου!!!
Κι εκείνον αν τον ρωτήσετε, σίγουρα θα πει πως σας αγαπάει. Πάω στοίχημα, πως ιδιαίτερα τώρα που θα βρίσκεστε σε απόσταση, θα ορκίζεται στην αγάπη του.Κάποια στιγμή στο μέλλον, ωστόσο, ίσως για μια ακόμη φορά αυτή η αγάπη να μην είναι ικανή να τον σταματήσει. Και η απλή κάκωση να γίνει κάτι σοβαρότερο, ίσως και μοιραίο. Αν εκτός από εκείνον, αγαπάτε έστω και λίγο τον εαυτό σας και τη ζωή σας, καταλάβετε ότι είστε ήδη θύμα της βίας του τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Αλήθεια, αυτό ονειρευτήκατε για σας; Βία και πόνο; Σε τέτοιο βαθμό που να χρειάζεστε περίθαλψη; Αμφιβάλλω. Ο δρόμος είναι ένας και τον γνωρίζετε. Πάρτε τον πριν να είναι αργά για σας και τη ζωή σας σε κάθε επίπεδο. Θα κάνατε και θα μεγαλώνατε τα παιδιά σας με έναν τόσο βίαιο άνθρωπο;
Τον αγαπάω πιο πολύ από εμένα αυτόν τον άνθρωπο, τον θεωρώ το άλλο μου μισό , τον άντρα της ζωής μου, Πηγή: www.lifo.grΤι ακριβώς αγαπάς από έναν βίαιο άνθρωπο;Δεν θα σου πω τι να κάνεις, απλά μια προτροπή. Αγάπα τον εαυτό σου.
Δηλαδή πόσες πρέπει να φας ακόμα για να καταλάβεις ότι πρέπει να φύγεις; Το μέλλον δεν φαίνεται λαμπρό παντος...και δεν φτάνει να αγαπάει μόνο ο ένας, πρέπει και οι δύο να αγαπούν και να σέβονται.
Όλο το ιστορικό που έγραψες πραγματικά δεν χρειαζόταν.Το μόνο που χρειαζόταν να πεις είναι "Με χτύπησε πάνω στον τσακωμό. Έπαθα κάκωση, πήγα νοσοκομείο και όταν γυρίσαμε σπίτι με ξαναχτύπησε."Αν μια κοπέλα ερχόταν και σου έλεγε αυτά τα γεγονότα για τη σχέση της, τί θα της έλεγες; Καλοί οι έρωτες και οι αγάπες αρκεί να είσαι σώα και αρτιμελής. Αυτή δεν είναι δύσκολη σχέση, είναι σχέση που δεν πρέπει να υπάρχει.
Scroll to top icon