ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 11:34

Ματαια

Τι κανεις οταν εχεις φτασει στο σημειο που τα βλεπεις ολα ματαια τη δουλεια τους φιλους την οικογενεια δεν μπορει να παρεις απο πουθενα χαρα και η κυκλοθιμια εχει φτασει σε εκεινα τα ορια που σε τρελαινει?Νομιζω οτι δεν υπαρχει διεξοδος πουθενα ειμαι σκαρτος ψυχικά και δεν υπαρχει γυρισμός.θα ηθελα τουλαχιστον αφου ζω ως "παρασιτο" τουλαχιστον να αφιερωσω την ζωη μου καπου ισως βοηθώντας καποιους ανθρωπους που το εχουν αναγκη?ισως ετσι νιωσω εναν λογο υπαρξης ! δεν ξερω αν εχει κανεις καποια καλη ιδεα ας σχολιασει ... θα με βοηθησει πραγματικά γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο και δεν ξερω που θα με βγαλει.Να διευκρινίσω οτι εχω ψαχτει καιρο για να βρω μια λυση ειτε με πραγματα που με ευχαριστουν ειτε με ανθρωπους που με κανουν να αισθανομαι καλα αλλα δεν υπηρξε αποτελεσμα.Νιωθω μονος ενω περιστοιχιζομαι απο πολλους .. σαν εξωγηινος κατι δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος .. αλλα δεν υπερβαλλωφφφΦΦφφ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Παρασιτικός είναι ο οργανισμός που ζει και αναπτύσεται εις βάρος κάποιου άλλου οργανισμού .Δε σε κόβω για παράσιτο λοιπόν .Παμ παρακατω .Έχεις ποτέ κάτσει να αναλογιστείς τι μπορεί να φταίει ??Μήπως οι απαιτήσεις σου υπερβαίνουν την πραγματικότητα ??Μήπως πίνεις τίποτα και γενικώς ο εγκέφαλός σου ρολάρει διαφορετικά ?Το να ψάχνεις για την πληρότητα σε άλλους (ανθρώπους ή καταστάσεις ) δεν βοηθάει και πολύ .Το θέμα είναι καθαρά δικό σου,εαν δεν αλλάξεις εσύ τον τρόπο που σκέφτεσαι για τη ζωή τότε κανένας δεν θα μπορέσει να το κάνει .Δεν γίνεται να μην υπάρχει τίποτα που να σε ευχαριστεί γιατί τότε μάλλον ναι έρχεσαι από άλλο πλανήτη ,ελπιζω να έρχεσαι με φιλικές διαθέσεις τουλάχιστον ..
Εγώ θα έλεγα αφού εντοπίζεις ότι το πρόβλημα σου ειναι η κυκλοθυμία να απευθυνθείς σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει.Το να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως παράσιτο δεν βοηθά.Αν νομίζεις οτι προσφέροντας εθελοντική εργασία θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, τότε go for it. Ακόμα κι αν τελικά δεν νιώσεις καλύτερα, θα έχεις προσφέρει σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι άνθρωποι περνούν από τέτοιες φάσεις. Ιδανικά πας σε έναν ειδικό, διαφορετικά ψάχνεις, διαβάζεις ένα βιβλίο αυτοβοήθειας - όχι ότι να'ναι από το διαδίκτυο, κάνε μια σχετική έρευνα, μπες σε ομάδες χορού, γυμναστικής, ποδηλασίας, πεζοπορίας, οτιδήποτε, υπάρχουν ένα σωρό ομάδες στους δήμους που δωρεάν κάνουν δραστηριότητες.
Scroll to top icon