ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2018 | 10:57

Το πρώτο των πρώτων ραντεβού!!!!

Help!!! Ειμαι 17 χρόνων και την άλλη βδομάδα θα βγω ραντεβού με έναν που γνώρισα τυχαία στο λεωφορείο. Μου έπιασε την κουβέντα, μου ζήτησε instagramm ή facebook και εγώ του έδωσα το όνομα μου. Μιλησαμε μέσω τσατ δύο μέρες και μετά μου ζήτησε να βγούμε ώστε να γνωριστούμε από κοντά. Εγώ δέχτηκα γιατί προτιμώ τις γνωριμίες από κοντά. Είναι πιο προσωπικές. Όμως το θέμα είναι ότι δεν έχω ξαναβγεί ΠΟΤΕ ραντεβού και έχω κάποιους προβληματισμούς. Θα το εκτιμούσα παρά πολύ αν με βοηθουσατε!1. Ποιος πληρώνει? Ξέρω ότι στο πρώτο ραντεβού πληρώνει κανονικά ο άνδρας. Λέω όμως να κάνω κινήσει να πληρωσω εγώ το δικό μ πριν μου το προτείνει. Σωστά? Αλλά μετά στο δεύτερο, τρίτο,τέταρτο, πέμπτο κλπ (αν υπάρξουν) ραντεβού ποιος πληρώνει??? Και γενικά ποτέ έρχεται η σειρά μου να πληρώσω?2. Αν πάει να με φιλήσει τι να κάνω? Δεν θέλω στα πρώτα ραντεβού να υπάρξουν φιλία. Δεν τον ξέρω ακόμα καλά και θα αισθανθώ άβολα. Εξάλλου είμαι της άποψης ότι από την στιγμή που ανταλλάσσεις φιλία με κάποιον έχεις σχέση. Αν όμως αυτός δεν είναι αυτής της άποψης και κάνει κίνηση? Πώς να το αποφύγω?3. Νομίζω ότι θα με βαρεθεί. Νομίζω ότι θα κομπλαρω από το άγχος και δεν θα ξέρω τι να πω. Γενικά φοβάμαι ότι θα μετανιώσει που βγήκε μαζί μου. Τι να κάνω για να είμαι πιο άνετη και να είναι ετοιμόλογη? Εγώ αγχονομαι πάρα πολύ γιατί γενικά δεν έχω και πολύ αυτοπεποίθηση αλλά είμαι λίγο πιο ντροπαλή.Σας ευχαριστώ που το διαβάσετε. Και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις που θα μου δώσετε!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Η απαίτηση να πληρώνει ο άντρας είναι λίγο παλαιολιθική. Κάνε κίνηση να πληρώσεις; έστω το δικό σου, η απαίτηση ν απληρώνει ο άντρας είναι τόσο λάθος όσο η απαίτηση να μαγειρεύει μόνο ηγυναίκα.
Εντάξει δεν το απαιτώ κιόλας. Αλλά κάποιοι πράγματα είναι ωραία να κρατιούνται μέχρι και σημερα αλλά και στο μέλλον. Επειδή κάτι μπορεί να είναι "παλαιολιθικό" οπως το αναφέρεις δεν σημαίνει ότι πρέπει να το διαγράψουμε και από τις ζωές μας σήμερα. Αν είναι όμορφο και ρομαντικό γιατί να το απορρίπτουμε? Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Και εγώ έτσι ήμουν όταν είχα βγει με ενα παιδι πριν κανα μήνα..ετρεμα κ ένιωθα πολύ άβολα δίπλα του ουτε καν τον κοιτουζα φαντασου δεν μ έβγαινε γτ έκανε συνέχεια ερωτικες κινήσεις φιλια χαιδεματα απο τοτε έχω πάρει με φοβο τα ραντεβού κ ήταν το πρώτο μ οποτε..σε καταλαβαίνω απολυτα
Συγνώμη, εσύ δεν μας γράφεις σε άλλη εξομολόγηση οτι έχεις σχέση με τον 20χρονο που τα έχετε και θα έρθει και θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του και πως θα μείνεις σπίτι του? Πριν 2 λεπτά απάντησα στο σχόλιο σου στην εξομολόγηση σου!Μάλλον μας δουλεύεις κοπελιά...
1. Γιατί, από που κι ως που ο άντρας κανονικά πληρώνει; εννοείται ότι θα κάνεις κίνηση και θα επιμείνεις να πληρώσετε μισά μισά, ο καθένας το δικό του. 2. Μην έχεις στο μυαλό σου ότι δεν θες φιλιά από το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις πως θα σου βγει εκείνη την στιγμή. Μην έχεις στο μυαλό σου κανόνες που πρέπει να ακολουθηθουν. Πιστεύω ότι αν είσαι απόμακρη, επειδή αυτό σου βγαίνει, δεν θα κάνει κίνηση να σε φιλήσει. 3. Χαλάρωσε και να είσαι ο εαυτός σου. Κι αποτυχημένο να είναι το ραντεβού πάλι θα έχεις μάθει κάτι από αυτό. Καλά να περάσετε.
Νόμιζα ότι τα σημερινά 17χρονα ήταν πολύ πιο έμπειρα...Τέλος πάντων, εγώ θα έλεγα να μην εμπιστεύεσαι προσωπικά στοιχεία με κάποιον που γνώρισες στο λεωφορείο. Πιο ακίνδυνο ειναι να δώσεις απλά τον αριθμό σου - που με ένα μπλοκάρισμα χάνεις επικοινωνία - παρά facebook και instagram που ποστάρεις που είσαι και τι κάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τώρα τα του ραντεβού.... πήγαινε και όπως βγει. Δεν υπάρχουν ούτε κανόνες, ούτε ειδικό βιβλίο με οδηγίες.
Ο κάθε άνθρωπος εχει τις δικές του απόψεις. Και πολλές φορές μπορεί να είναι διαφορετικές από την πλειοψηφία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει και να απορρίπτεται και να την κατακρίνουν. Οπότε θα σε παρακαλούσα να μην υπάρχει ειρωνεία. Αυτή που ανέφερα πάνω είναι η άποψη μου και θα τη στηρίζω άσχετα με την άποψη που έχεις εσύ ή οποιαδήποτε άλλος.
Scroll to top icon