ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2018 | 23:43

Α ρε πατέρα!

Ο πατέρας μου έχει σχέση με μια 35χρονη. Είμαστε συνομήλικοι με την κοπέλα. Για την ακρίβεια είμαι 4 μήνες μεγαλύτερος. Δε θύμωσα που έχει ξεμωραθεί και κυκλοφορεί με την "κόρη" του. Δε χάρηκα που είναι χαρούμενος μαζί της. Ζήλεψα! Ζήλεψα και ζηλεύω αφόρητα γιατί εγώ δεν κατάφερα ποτέ να έχω τέτοια σύντροφο. Και δεν εννοώ μόνο εμφανισιακά. Εντάξει, είναι ωραία γυναίκα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, είναι γλυκιά και σοβαρή. Εγώ δε θα τολμούσα καν να σκεφτώ να της την πέσω αν τη γνώριζα υπό άλλες συνθήκες. Θα έτρωγα σίγουρα χυλόπιτα. Και πάλι, δε ζηλεύω μόνο που ο πατέρας μου έχει διπλα του μια νέα, ωραία και αξιόλογη γυναίκα. Ζηλεύω τον τρόπο που τον κοιτάει, που τον προσέχει...τον θαυμάζει! Λογικό. Είναι επιτυχημένος, μορφωμένος, έξυπνος, προσέχει την εμφάνιση του, έχει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια, δεν έχει πια μεγάλα άγχη οπότε είναι κατάλληλος να ικανοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα. Εγώ ζω ακόμα με το άγχος της επαγγελματικής αποκατάστασης, δουλεύω όλη μέρα για να ζω ανθρώπινα, η εμφάνιση μου είναι πολύ μέτρια χωρίς να προσπαθώ να τη βελτιώσω, κάνω σχέσεις χλιαρές για να μην είμαι μόνος και γενικά αν και κάποιες με θεωρούν "κελεπούρι", δεν έχω σχετιστεί ποτέ με κάποια που θα κοιταζόμαστε έτσι. Ζηλεύω και το λέω μόνο σε εσάς.
3
 
 
 
 
σχόλια
Για τους γεννημένους στις αρχές των 80’s. Θυμάστε την διαφήμιση του σοφλάν; Μ´ αρέσει το πουλόβερ του μπαμπά, το παίρνω το φοράω στα κρυφά, κι αν τύχει και λερώσει, ο μπαμπάς δεν θα θυμώσει, η μαμά το πλένει με σοφλάν. (Αν θυμάμαι καλά) Και η παρωδίαΜ´αρέσει η γυναίκα του μπαμπά,.... (τα υπόλοιπα, οι της γενιάς μου τα γνωρίζετε. Οι νεώτεροι, τα φαντάζεστε) Εξομολογούμενε, μην ανησυχείς. Αν ο μπαμπάς στάθηκε τυχερός, έσω χαρούμενος. Θα μπορούσε να έχει τελείως διαφορετική κατάληξη. Όσο για το αν εσύ μπορείς να βρεις τέτοιο «κελεπούρι»... το είπες μόνος σου. Δεν θα την πλησίαζες καν. Άρα το ερώτημα δεν είναι «πού τη βρήκε» ή «πότε θα βρεις κι εσύ μια παρόμοια γυναίκα». Αλλά πότε θα αποφασίσεις να ψάξεις για τέτοιες γυναίκες... τουλάχιστον έτσι νομίζω. Υγ: Σούση... du hast es drauf!!!
"Πάρε τα πάνω σου μικρέ, πάρε τα πάνω σου.. "Όποιος δουλεύει όλη μέρα, δεν ζει ανθρώπινα. Δούλεψε να κάνεις φήμη και μετά άσε τη φήμη να δουλεύει για σένα. Πάει αυτό.Στο άλλο θέμα τώρα, ξέρεις, συνήθως προσελκυουμε τα άτομα που νομίζουμε ότι μας αξίζει να έχουμε πλάι μας.Κι αυτό επειδή κινούμαστε γύρω από ένα στόχο τον οποίο θεωρούμε εφικτό.Είσαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου; "Φεύγει η ζωή, τελειωνει.. Σα σεντόνι φανερώνει ο,τι αγαπούσα και το άφησα.. Ο,τι μισούσα και το κράτησα.."Αυτά είχα να σου πω εγώ, να είσαι καλά!
Scroll to top icon