ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2018 | 12:23

Απορία

Αφού υποτίθεται πως βλέπουν και οι γυναίκες τσόντες όπως και οι άντρες, γιατί το έχουν κάψει μόνο οι άντρες; Δεν βλέπω να λένε πως οι γυναίκες είναι τσοντόπληκτες, μόνο για τσοντόπληκτους ακούω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Κι εκτός αυτού, επειδήη ορθώς παρατηρηθείσα διαπίστωση έχει ωφελιμιστικό στόχο από πίσω: οι γυναίκες αν δεν παραδεχτούν ότι αρέσκονται στις τσόντες απαλλάσσονται ΚΑΙ από την έκθεση του να ζητήσουν πράγματα ("για ποιά θα με περάσει;") ΚΑΙ από την έμμεση "υποχρέωση" να κάνουν πράγματα ("μην με βάλει τώρα να κάνω και κανένα deep throating, άσε καλά είμαστε εδώ"). Επομένως το πρόβλημα το έχει πάντα ο άλλος! Ο τσονόπληκτος. Δεν λέω, καλό κόλπο. Και για να είμαι απολύτως δίκαιη κάτι ακόμη. Οι γυναίκες δεν έχουν άγχος στύσης. Οι άντρες από την πολλή τσόντα παρουσιάζουν ενίοτε προβλήματα στύσης. Οι γυναίκες όχι. Επομένως η γυναίκα που βλέπει φανατικά τσόντες δεν παρουσιάζει "ορατό" πρόβλημα.
Αquiver δεν διαφωνώ με την ουσία όσων λες. Πράγματι υφίσταται μισογυνισμός και τεράστια οπισθοδρόμηση καθώς και κάλος στο μυαλό ορισμένων για το πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό. Αυτή που ασχολείται θεωρητικώς με το σεξ δεν μπορεί παρά να είναι εξώλης και προώλης πάει το στερεότυπο...η σοβαρή είναι αειπάρθενος κλπ κλπ. Αυτό όμως που ξεχνάμε είναι ότι η εξομολόγηση αναρωτιέται γιατί μιλάμε για καμένους άντρες τσοντόπληκτους και ποτέ για γυναίκες τσοντόπληκτες. Δεν υπάρχουν οι δεύτερες; Σίγουρα υπάρχουν και γυναίκες τσοντόπληκτες που αναπληρώνουν την σεξουαλική ζωή που δεν έχουν με βίντεο σίγουρα, αλλά και με αναγνώσματα τύπου "γκρι αποχρώσεις" (δεν νομίζω ότι είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός "το πορνό της νοικοκυράς") επειδή η ανάγκη υπάρχει και στα δύο φύλα. Αλλιώς οι πωλήσεις του συγκεκριμένου αναγνώσματος δεν μπορούν να δικαιολογηθούν αλλιώς σε καμμία περίπτωση. Επίσης επειδή παρακολουθώ το tumblr, αλλά και τις fanfic και fanart κοινότητες, που παραδοσιακά κυριαρχούνται από γυναίκες και queer άτομα το ενδιαφέρον για πορνικό περιεχόμενο (με συνείδηση και αυτοσκοπό πολλές φορές και με ιδιαίτερα πικάντικο σχολιασμό σε διαβεβαιώ) είναι φοβερά εντεταμένο και διακριτότατο. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό και mediaκό φαινόμενο, που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ίσως πάρει χαμπάρι ακόμη. Επομένως δεν είμαι και τόσο πεπεισμένη ότι οι γυναίκες δεν ασχολούνται και τόσο πολύ με το πορνό. Ασχολούνται κι ασχολούνται πολύ αλλά με κάπως πιο σοφιστικέ τρόπο (και γι'αυτό ευθύνονται πάρα πολλοί παράγοντες που αν θες τους αναλύουμε).
Scroll to top icon