ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2018 | 01:37

Τα έβαλα κάτω και συνειδητοποιήσα ...

Πως είμαι τρέλα ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν κάνω σχέσεις. Οι γύρω μου νομίζουν ότι είμαι απλά δύσκολη και απαιτητική αλλά κατά βάθος είναι ο φόβος της απόρριψης που κάπως πρέπει να κρυφτεί. Όταν μου αρέσει ένα αγόρι και φαντάζομαι το πώς θα είμασταν μαζί , τρελαίνομαι και μόνο στην ιδέα ότι θα κοιτάζει άλλες η ότι θα πρέπει να του γνωρίσω τις φίλες μου (ακόμα και αν δεν είναι μοντέλα). Και αν οι αλλες φλερτάρουν μαζί του;;; Δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα τσιμπήσει. Δεν μπορώ να διανοηθεί ότι μπορεί να τσεκαρει μια κοπέλα και να την φαντασιωνεται ή ακόμα χειρότερα να την κοιτάει στα μάτια. Και όσο πιο ωραίος είναι τόσο πιο ανασφαλής γίνομαι. Και το χειρότερο είναι η σκέψη του: όπως ήταν με εμένα στην αρχή, ο τρόπος που με κοιτούσε η μου μιλούσε ,κάποτε κάποια άλλη θα έχει αυτή την προσοχή που είχα εγώ, τον ενθουσιασμό της αρχής. Δεν θα κάνω ποτέ σχέση και το ξέρω. Τουλάχιστον μέχρι τα 30-35 που θα θέλω παιδιά. Τελικά δεν είναι οι άντρες ανασφαλείς μαζί μου, εγώ είμαι ανασφαλής με αυτούς. Αυτό το φαίνεσθαι και το είναι.... Πόσο ισχύει...
5
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Βέβαια για να σου για είναι πιο εύκολο μπορείς να επισκεφτείς και έναν ψυχολόγο για να σε βοηθήσει και να σε κατευθύνει. Μην βάζεις σε καμία περίπτωση πρόγραμμα του πότε θες να γνωρίσεις κάποιον ή πότε θες να κάνεις παιδιά κλπ. Άστα να τα φέρει ο χρόνος και η τύχη όπως αυτή θέλει. Μην πιέζεσαι γιατί αυτό σου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο άγχος.
Το θέμα είναι να αγαπάς τον ευατό σου αυτό πρέπει να δουλέψεις γτ αν τον αγαπούσες δεν θα σκεφτόσουν ότι δεν θα ήσουν αρκέτη γι'αυτόν και θα κοιτούσε άλλες. Γνκ βέβαια μία σχέση πρέπει να αποτελείται από αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Λοιπόν. Χωρίς πολλά κορδελάκια.Έχεις ήδη αποφασίσει ότι "μέχρι τα 30-35 θέλεις παιδιά" λες και τα παιδιά είναι το αξεσουάρ των τριανταρηδων.Κοίταξε να δουλέψεις το κομμάτι με την ανασφάλειά σου όσο είναι καιρός γιατί δεν θες να ξέρεις τί παιδιά μεγαλώνουν οι ανασφαλείς μητέρες.
Scroll to top icon