ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2018 | 19:33

Όσο για μπάνιο

Εξομολογουμαι ότι εγώ πηγαίνω για ηλιοθεραπεία σε κάτι τελειωμένες παραλίες της Αττικής όπως παράδειγμα δίπλα από την Εδέμ. Δίπλα. Όχι στην Εδέμ. Η θάλασσα είναι αίσχος εκεί αλλά επειδή είμαι χοντρή και ασχημη πηγαίνω όπου βλεπ να πηγαίνουν οι γεροι οι οποιοι ξέρω ότι δεν θα με κράξουν. Δεν κάνω μπάνιο, κάνω ηλιοθεραπεία όμως. Εκεί έχω πετύχει και άλλες μόνες, νέες, παχουλες που επίσης κάνουν ηλιοθεραπεία χωρίς παρέα και μετά φεύγουν. Έχω δει και κάνα δυο παλικάρια, επίσης μόνοι τους, στρώνουν την πετσέτα και λιαζονται οπως και εγώ. Τώρα αυτό είναι διασκέδαση θα μου πείτε? Όχι. Μακάρι να είχα ωραίο σώμα και να μπορούσα να φορέσω ένα μπραζιλιαν να πάω στο Yabanaki ή στη Ψαρού. Μακάρι να είχα ωραίο σώμα, να διαλέξω ένα μαγιό MED και να με πάρει το καλό παλικάρι ο γκόμενος μου (που δεν έχω και ούτε πρόκειται να αποκτήσω ) με τη μηχανή μας και την παρέα μας και να πηγαίναμε να παίζαμε βόλεϊ στην παραλία, να κάναμε τσουλήθρα αχ πόσο ωραία είναι ρε μλκ μου η ζωή όταν έχεις γεννηθεί όμορφη, με smooth skin, ωραίο πρόσωπο και σωστό τόνο δέρματος!!!!Σιγά τώρα μην τολμήσω να εμφανιστώ σε πολυσύχναστες παραλίες γιατι; για να με κραξουν και να πάθω χειρότερη κατάθλιψη? Γι αυτό να εκτιμάτε αυτά που έχετε. Όλα στη ζωή δεν είναι αυτονόητα. Σε μερικούς από εμάς είναι αδιανόητο ότι θα έχουμε γκόμενο να μας πάει για μπάνιο πχ. Και αναγκαζόμαστε είτε να μην πάμε καθόλου είτε να πάμε κάπου απόμερα, για να μην προκαλούμε και την αισθητική των άλλων βέβαια. Αυτά. Εσείς τι κάνετε τώρα το καλοκαίρι?
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα γινω σκληρη. Λοιπον ο κοσμος θα σε κρινει αγαπητη μου ειτε γιατι εισαι φτωχη, κοντη ψηλη, χοντρη, αδυνατη, με μεγαλα αυτια η στραβα δοντια. Για χιλια δυο πραγματα μπορουμε να σε κρινουμε. Μα εσυ εισαι ο χειροτερος κριτης του εαυτου σου και αυτο ειναι δεκα φορες χειροτερο. Θεωρεις πως το αξιζεις . Και πιστεψε με δεν θα κοιτουν ολοι εσενα ( ο κοσμος τον δικο σου τον καημο δεν τον εχει και οχι δεν μαζευτηκαν ολες οι αγγελικες ψυχες στη λιφο που θα σου πουν εμεις δεν τα κοιταμε αυτα), αντε να δεις και καποια βλεμματα υποτιμησης - ε ριξε το καλυτερο σου χαμογελο.Ποιος σου ειπε να μην βαλεις μαγιο ΜΕD; Απλο, το αγοραζεις αν μπορεις και το φορας στην παραλια, δεν ειδα πουθενα να γραφει μην φορατε το ταδε μαγιο αν δεν ειστε μοντελακια. Να σου πω κατι; Η MED και η καθε MED δεκαρα δεν δινει αν εισαι η οχι ομορφη να πουλησει θελει. Επισης πως στο καλο θελετε να πηγαινετε σε μαγαζια-beach bar που βαζουν κοσμο συμφωνα με το attitude η την εμφανιση τους; Για εκει σας εχετε; Και ομολογουμενως συνηθως τετοια μαγαζια ειναι τα χειροτερα. Υψηλες τιμες με μετριες υπηρεσιες σε σχεση τιμης-εξυπηρετησης και κοσμο που ανταγωνιζεται για το ποιος θα βγαλει την καλυτερη φωτογραφια και ο ενας κοιταει πως θα κατσει για να φανει το μουσκουλο και η αλλη πως να κρυψει την κυτταρίτιδα και δεν βουταει το κεφαλι για να μην βγει κυριολεκτικα μαυροδακρυσμενη εξαιτιας της μασκαρας. Α και κανενας γκομενος δεν θα θελει καποιον που κρυβεται και μισει τον εαυτο του, εσυ θα ηθελες καποιον τετοιον. Κανεις δεν ειναι ο σωτηρας μας. Και οχι η ζωη σε κανεναν δεν χαριζεται, τουλαχιστον την κραυγαλεα πλειοψηφια. Η ομορφη, με το κερινο σωμα και το πορσελανινο δερμα μπορει να επιβιωνει με τρεις και εξηντα. Ο ωραιος με τις γωνιες μπορει εχει καποιο προβλημα υγειας. Και αλλα ποσα τετοια. Εχεις επιλογες. Η μια ειναι αδυνατιζεις για τους αλλους, κανεις διαιτας που σε ζοριζει αλλα κερδιζεις ενα αδυνατο σωμα και εναν εαυτο τιγκα στις ανασφαλειες που θα εκδηλωθουν με καποιον αλλον τροπο. Η αλλη ειναι μενεις ετσι και κλαις τη μαυρη σου τη μοιρα που δεν γεννηθηκες ομορφη και αδυνατη και αυτοτιμωρεις τον εαυτο σου. Η αλλη ειναι αδυνατιζεις και δουλευεις παραλληλα με τον εαυτο σου και η τελευταια δεν χανεις κιλα παραμενεις ως εχεις και σε γουσταρεις.
Σιγά μην αποφεύγω παραλίες επειδή δεν έχω το τέλειο σώμα (μακράν...).Αποφεύγω τα ποζεράδικα beach bar γιατί μου τη σπάει ο κόσμος που δεν πάει στην παραλία για να διασκεδάσει πια, αλλά για να βγάλει σέλφι με φόντο τη θάλασσα κι ένα κοκτέηλ στο χέρι.Αλλά οκ, αν επιμένει η παρέα να πάμε ακολουθώ, σιγά μη σκάσω για το τι θα σχολιάσει ο κάθε τυχάρπαστος. Κοριτσάκι μου, μην τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή δεν είσαι τέλεια, και μην ζείς με την πεποίθηση οτι μόνο οι θεές επιτρέπεται να έχουν γκόμενο/σύντροφο.
Σωπα ρε συ τώρα που θα πάω σε απομερες παραλίες επειδή δεν έχω σωματαρα!Αγόρασε, αν μπορείς, ένα καινούργιο μαγιω (τα ολόσωμα συνήθως κολακεύουν) που θα σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και.... καλές βουτιές!
Scroll to top icon