ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2018 | 19:55

Το χρονικό της ευτυχίας μου

2000: Εγώ είμαι 25, έχω σχέση με μια κοπέλα και γνωρίζω την οικογένεια της. Ξεχωρίζω την ανιψιά της. 14 η μικρή, πολύ έξυπνη, έχουμε το ίδιο χόμπι και κολλάμε αμέσως.2004: Εγώ παντρεμένος πια κάνω διακοπές στο νησί της πεθεράς και η μικρή είναι ήδη εκεί και ξεσαλώνει μετά τις πανελλήνιες. Όλη μέρα είμαστε κολλητοί και τα βράδια με αφήνει μόνο. Γυρίζει ξημερώματα, συνήθως μεθυσμένη και πιάνω τον εαυτό μου να ζηλεύει. Μια νύχτα με βρίσκει ξύπνιο και μόνο στην αυλή και μου την πέφτει ερωτικά. Παίζεται μια ψιλοφάση αλλά το μαζεύω και προσπαθώ να κρατήσω αποστάσεις.2004-2008: Η μικρή φεύγει για σπουδές και βρισκόμαστε μόνο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Πάντα μιλάμε οι δυο μας σα να μην υπάρχουν όλοι οι υπόλοιποι και ξανά σιωπή μέχρι την επόμενη φορά.2009: Χωρίζω και επίσημα και χανόμαστε οριστικά.2014: Ένας συνάδελφος μου μιλάει ενθουσιασμένος για την κοπέλα του. Μου δείχνει φωτο σε σόσιαλ και παθαίνω σοκ! Είναι αυτή. Του είπα οτι την ήξερα μικρή. Άκουγα λεπτομέρειες για τη σχέση τους και έσκαγα από ζήλια. Ο συνάδελφος έκρινε οτι θα είχε πλάκα να βγούμε όλοι μαζί και να της κάνουμε έκπληξη. Η μικρή τρελάθηκε! Αγκαλιές, φιλιά...και ο συνάδελφος άφωνος. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ήταν σα να μην υπήρχε.2014-2017: Είμαστε μαζί και είμαι ευτυχισμένος. Στην αρχή ολα έγιναν κρυφά. Μη μάθει ο συνάδελφος για ποιον τον χώρισε, μη μάθει η θεία της, η γιαγιά της κλπ. Με τον καιρό μας απασχολούσε όλο και λιγότερο. Ας λένε οτι θέλουν. Είμαστε μαζί, είμαστε ευτυχισμένοι και ο υπόλοιπος κόσμος απλά δεν υπάρχει.2018 (Σήμερα): Είμαστε παντρεμένοι εδώ και μια εβδομάδα και σε περίπου 5 μήνες θα είμαστε γονείς!Είμαι ευτυχισμένος!
5
 
 
 
 
σχόλια
Τα φτιάξαν 39 και 28. Όχι 25-14.και η "φάση" τους έπαιξε 29-18.Ξεκολλάτε με τη διαφορά ηλικίας και την ηθική σας. Δεν είχαν παράλληλες σχέσεις τόσα χρόνια. Πρώτη φορά τα φτιάξανε το 2014.Κοινό χόμπι; Κάτι σε γυμναστική ή gaming το κόβω.
Αν ειναι αληθεια η ιστορια (γιατι πολλες συμπτωσεις με το συναδελφο κτλ και μου κανει λιγο fan fiction :p) ειναι λιγο creepy (εως πολυ) η ολη φαση να κολλησουν ενας 25χρονος με μια 14χρονη. Παντως καθε καλο ευχομαι.
Ότι δηλαδή εσύ 25 χρονών άντρας κόλλησες με μια κοριτσάκι 14 χρονών με ξεπερνά. Τι κοινό χόμπι είχες αλήθεια με ένα κορίτσι 14 χρονών; Και μετά τύχη βουνό ο συνάδελφος στο γραφείο σου γνωρίζει την ανηψιά της πρώην σου. Τρομερό. Να είστε ευτυχισμένοι και οι δυο και με το καλό να ορίσει το νέο μέλος.
Scroll to top icon