ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 13:32

Τι να πω...

Ή είμαι τόσο καυτή που δεν μπορούν να μου αντισταθούν ούτε οι παντρεμένοι και μου την πέφτουν(παντρεμένοι κάτω απο 10ετία) ή δεν αξίζω την ολοκληρωτική προσοχή και έρωτα ενος άνδρα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τελικά το θέμα της αξίας έχει γίνει καραμέλα. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είναι απαραίτητα να συμβαίνουν.Πολλές -νομίζω- θέλουμε κάποιον να είναι εκεί για μας κ.τ.λ. αλλά ΠΟΙΟΝ κάποιον, που σημαίνει ότι κάποιους τους απορρίπτουμε έτσι; Αυτοί δεν αξίζουν την ολοκληρωτική προσοχή και τον έρωτα μιας γυναίκας; Οπότε πάμε πάλι από την αρχή: είναι ζήτημα φυσικοχημείας, η λεγόμενη έλξη! Η επικοινωνιακή, η σεξουαλική, η συντροφική; Από εκεί ξεκινάμε στον ερωτικό τομέα, δεν αυτό αν (δεν) συμβεί δεν λέει κάτι για την αξία μας ή το τι αξίζουμε.Προχωράμε τώρα, μαζί, αυτό που δείχνει πολλά για την αυταξία μας έχει να κάνει με όσα ανεχόμαστε και πιστεύουμε ότι αξίζουν να μας κάνουν/προσφέρουν οι άλλοι. Η αξία μας από την άλλη καθορίζεται όμως από τις δικές μας ενέργειες, από ζητήματα συμπεριφοράς έως όσα πετυχαίνουμε σε διάφορους τομείς. Υ.Γ. Μπορεί να είσαι καυτή, αλλά το σημαντικότερο είναι τελικά εσύ πως νιώθεις.
Scroll to top icon