ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 07:24

Κατι δεν παει καλα

Μου λεει πως μαγαπαει.Ημαστε όμορφα μαζι εδω και καιρό.Απλα..τον τελευταίο καιρό νιωθω οτι είναι κάπως διαφορετικος.Είχαμε εναν μικροτσακωμο και γυρνάει και μου λεει:"αν σου πατήσω κανα χαστούκι θα σου πω εγω".Ή οταν κάνουμε ερωτα ενω του λεω οτι κάτι δεν θέλω να το κάνουμε,με πιεζει. Ή τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθολου τρυφερος σε αυτο τον τομέα.Ολο με υποτιμα στην πραξη. Να πω οτι είμαι 19 και εκείνος 21.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι ενας μικρος λαλακας και με τον καιρο θα γινεται μεγαλυτερος, οσο τον ανεχεσαι. Εφοσον ήδη σε ξενισε και σου κακοφανηκε ο τροπος του, ειναι σφαλμα σου μεγαλο που καθεσαι μαζι του ακομα Δουλεψε το στο μυαλο σου γρηγορα, και παρατατον το συντομοτερο. Ακου λεει " Αν σου χωσω κανα χαστουκι".... Την ιδια μερα επρεπε να φυγεις χωρις γυρισμο. Εμετο μου προκαλουν αυτα τα αρρωστα @@παίδια.
Απόλυτα σωστό και δεν καταλαβαίνω πώς χωράει αρνητική ψήφος εδώ... Ανεπίτρεπτη οποιαδήποτε μορφή βίας.Το χειρότερο είνα, εξομολογούμενη, πως είσαι σε πολύ μικρή ηλικία και τώρα θέτεις τις βάσεις στις σχέσεις σου, τώρα είναι τα χρόνια που "μαθαίνεις" να βιώνεις έρωτες και φιλίες.Δεν πρέπει για κανένα λόγο να κάθεσαι να "συνηθίζεις" τέτοια τοξικά παραδείγματα σχέσεων.Φύγε μακριά, πάρε χρόνο για τον εαυτό σου να σκεφτείς κάποια πράγματα και μετά αναζήτησε τον έρωτα σε υγιείς βάσεις.
Απόλυτα σωστό και δεν καταλαβαίνω πώς χωράει αρνητική ψήφος εδώ... Πηγή: www.lifo.grΕυχαριστώ γι' αυτό που λες. Η αρνητική ψήφος χωράει λόγω του ότι κάποιοι κρίνουν από το αν συμπαθούν ή όχι το πρόσωπο που γράφει κάτι (στη συγκεκριμένη περίπτωση το ψευδώνυμο κάποιου) κι όχι το περιεχόμενο του σχόλιου.Το ίδιο σχόλιο αν το έκανε κάποιος άλλος δεν θα είχε κανένα ντισλάικ.Προκαταλήψεις, βλέπεις...Ακόμα κι εδώ μέσα.
Scroll to top icon