ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2018 | 16:42

Μα δεν στερούμε βασικές απολαύσεις

Εμείς από το εαυτό μας. Οι άλλοι μας τις στερούν . Δεν μπορείτε να το καταλάβετε πια;; Οι άλλοι μας λένε ΌΧΙ, οι άλλοι μας λένε ΦΥΓΕ, οι άλλοι μας λένε δεν κάνει αυτό για εσένα. Εντάξει να πάω εγώ στο beach bar ,όταν θα γυρίσει κάποιος και θα με κραξει γι αυτό που είναι, και όταν θα επιμείνω και θα ξαναπάω και θα μου συμβεί και δεύτερη φορά Ε μου τη χαλάει. Θα καταλάβω κάποιοι δεν ασχολούνται μαζί μου επειδή είμαι μπάζο και κάποιοι ασχολούνται μαζί μου επειδή είμαι μπάζο και μου λένε να φύγω. Αντίθετα αν ήμουν ωραία κοπέλα, κάποιοι δεν θα ασχολούνταν μαζί μου αλλά με άλλες ωραίες και κάποιοι θα ασχολούνταν μαζί μου να φλερτάρουμε, να μου πουν πόσο ωραία είμαι κλπ. Όχι να γελάνε μαζί μου και να με λυπουνται. Που να τη βρω την απόλαυση. Οσο για το σεξ, ποια απόλαυση και εκεί? Με τα χίλια ζόρια βρίσκω κάποιον να ΘΕΛΕΙ μαζί μου και εκεί πέρα αυτός ο κάποιος θα μου τη πει κιόλας. "Έχεις κυτταρίτιδα" , "Είσαι χοντρή" (άσχετα που πάει μαζί σου, να το ξέρεις όμως Ε!!! Ότι πήγε μαζί σου μη νομίζεις τώρα ότι είσαι και καμία θεά και την ψωνίσεις τώρα να ουμ!!!!)!!! Μερικοί μιλάτε χωρίς να ξέρετε τι τραβάμε όσες τα τραβάμε όντως και όσες είμαστε αρκετά άσχημες για αυτή τη ζωή.Τώρα άμα εσύ έχεις ΛΙΓΗ κυτταρίτιδα, Ναι, χου κερς!!! Αλλά όταν έχεις ΚΑΙ κυτταρίτιδα και γενικότερα η εμφάνιση σου δεν μετράει, στο λένε ΟΛΟΙ και ολοι σε απορρίπτουν.Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μη μας ζαλιζετε οι μετριες λοιπόν με ποστ δήθεν ανωτερότητας και να κάνουμε τη ζωή δήθεν που μας εμποδίζουν ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Για να πας κάπου και να σε κραξει κάποιος δίνεις δικαιώματα....αυτός που με το ζόρι βρίσκεις να θέλει να πάει μαζί σου και σε κραζει κιόλας προφανώς δεν θέλει να πάει μαζί σου για τους σωστούς λόγους. Μάθε εσύ να εκτιμας τον εαυτό σου και να κάνεις σωστές επιλογές για σένα. Αυτη η καραμελιτσα ότι μια ζωή οι άλλοι φταίνε είναι χιλιομασημενη.
Δεν έχω ξανακουσει να διωχνουν μπαζα απο μπιτς μπαρ.. Μηπως εκτος απο ελλειψη αισιοδοξιας, αυτοεκτιμησης, αυτοσεβασμου,απο ευθυνοφοβια εχεις και μεγαλη φαντασια;
Μιλας για τον εαυτο σου λες και εισαι τερας. Δεν θα σε παρηγορησουμε γιατι εισαι χοντρη και δεν σου δινουν την σαπια καραμελα που ζητας. Δεν σε κανει καλυτερη απο τους υπολοιπους που σε απορριπτουν και θα σου πω και γιατι αντε εσυ απορριπτεις τον εαυτο σου εξαιτιας εμφανισης και θεωρεις πως και οσοι σε απορριπτουν ορθως πραττουν ειναι σαν να λες πως οσοι εχετε κακη εμφανιση αξιζει να ζειτε σαν εμενα εφοσον δεν ειστε στην ΄καστα΄ των ωραιων. Πως ξερεις εμεις πως ειμαστε; Εγω μπορει να ειμαι ο κουασιμοδος αναποδος η οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα. Και για να τελειωνουμε οσο κλαιγεσαι δεν θα βελτιωσεις τιποτα εκτος και αν δεν θες να βελτιωθεις, δεν χτυπαμε τα δαχτυλακια μας και αλλαζουν ολα μαγικα.
Εγώ η μέτρια πάντως δεν θα σου πω τι θα κάνεις εσύ με τις θερμίδες σου. Συ ειπας. Επώνυμα καμαρώνεις, ανώνυμα κλαίγεσαι.Μία απομονωνεσαι για ηλιοθεραπεία, μία κατηγορείς τους "διώκτες" σου σε θάλασσες και ακτές. Συν ότι δεν βρίσκεις ρούχα.Η επιθετικότητά σου προέρχεται από την ανασφάλειά σου όσο και αν θες "επώνυμα" να το παίξεις άνετη.
Όσο προσδιορίζεσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω των άλλων, ναι θα έχεις εμπόδια στη ζωή, ετερόφωτο σαϊνάκι. Και όσο επικεντρώνεσαι στη μαυρίλα που κουβαλάς μέσα σου, τόση θα είναι και η μαυρίλα που θα βλέπεις στους γύρω σου.Τέλος, κανείς δε σου χρωστάει τίποτε! Ξεκούνα λοιπόν από την επιθετική σου κλάψα και αν έχεις τα κότσια, φτιάξε τη ζωή που γουστάρεις.
Ας της πει κάποιος της κομπλεξικης ψυχουλας ότι η προσωπικότητα κάποιου πολλές φορές τον κάνει πολύ πιο γοητευτικό από ότι είναι στην πραγματικότητα.... αλλά τσάμπα κόπος !!!
Scroll to top icon