Για κακούργημα πρώην και νυν δήμαρχος Μυκόνου

Για κακούργημα πρώην και νυν δήμαρχος Μυκόνου Facebook Twitter
3

Την παραπομπή για κακούργημα, του νυν και πρώην δημάρχου Μυκόνου προτείνει στο συμβούλιο εφετών ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Οικονόμου.

Η πρόταση αφορά, σύμφωνα με το skai.gr, σε χρήματα που κατέβαλαν τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού ως τέλη παρεπιδημούντων και που δεν κατέληξαν στα ταμεία του δήμου. Πρόκειται για ζημιά στο δημόσιο ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση ο νυν δήμαρχος Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας και ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Βερώνης αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απιστίας εις βάρος του δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος.

Για υπεξαίρεση, ψευδή βεβαίωση, υπεξαγωγή εγγράφων και απιστία σε βαθμό κακουργήματος κατηγορούνται οι υπεύθυνοι των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου ενώ απιστία και ψευδή βεβαίωση κατηγορούνται και οι δύο αντιδήμαρχοι του νησιού την περίοδο 2002 – 2009, Θρασύβουλος Κοντομήτρος και Αλέξανδρος Βαμβακούρης.

Μαζί τους κατηγορείται για ψευδορκία και ηθική αυτουργία απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό πλημμελήματος, ένας επιχειρηματίας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Διαμαρτυρονται οι τουριστες οτι δεν υπαρχει φωτισμος στους δρομους στη Μυκονο, δεν υπαρχουν πεζοδρομια σε επικινδυνους δρομους, καλα για διαβασεις δε συζηταμε (ελληνικο ανεκδοτο...), τα σκουπιδια πετάνε σε ολο το νησι ολογυρα....Ελληνες δημαρχέοι.....ας πανε μωρε οι τουριστες Ισπανια, εμεις θα παρουμε κι αλλα δανεικα...
Όλοι αυτοί οι Δήμοι (και εκατοντάδες άλλοι που απλώς δεν έτυχε να τους ελέγξουν σε βάθος) υποτίθεται ότι ελέγχονται κάθε χρόνο, αν δεν κάνω λάθος από ορκωτούς λογιστές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν παραπέμπονται? Είναι προφανές πως κάνανε τα στραβά μάτια. Δε μιλάμε για 1000 ευρώ που μπορεί να ξεφύγουν σε έλεγχο τέτοιων προϋπολογισμών. Μιλάμε για εκατομμύρια.