ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2018 | 08:06

10%

Καλημέρα, παρέα. Βρίσκομαι σε τεράστιο δίλημμα αυτές τις μέρες. Θέλω να κάνω 10% για την σχολή των ονείρων μου (Αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας όπου και περνάω) ωστόσο σκέφτομαι, από την άλλη, την σχολή που είμαι τώρα και μήπως είναι λάθος αυτό που πάω να κάνω. Τώρα βρίσκομαι στη Δημοσιογραφία και ΜΜΕ του ΑΠΘ, γνωρίζει κανείς τις προοπτικές του σαν τμήμα και την επαγγελματική αποκατάσταση ενός δημοσιογράφου-επικοινωνιολόγου; Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
2
 
 
 
 
σχόλια
εγω ΞΕΡΩ! Παρατα ΤΩΡΑ τη δημοσιογραφια και πηγαινε αγγλικη!100% καλυτερη αποκατασταση και ειναι και αυτο που θες.Η δημοσιογραφια ειναι χαλια, χωρις λεφτα, χωρις καλο περιβαλλον δουλειας, με τρεξιμο....αισχος.Στο λεω απο πειρα.
Γνωρίζω ότι αν κάνεις αίτηση με το 10% δεν διαγράφεσαι αυτόματα από την σχολή που είσαι τώρα. Επίσης, οι ανατροπές με το 10% στις βάσεις είναι μακράν πιο θεαματικές να ξέρεις.Οπότε τίποτα δεν σ' εμποδίζει να συμπληρώσεις το μηχανογραφικό και το Σεπτέμβρη ν' αποφασίσεις τι να κάνεις. Υ.Γ. Δεν ξέρω τι προοπτικές έχεις αλλά από απόφοιτους ΜΜΕ δεν ξέρω πολλούς να τους άνοιξαν οι πόρτες διάπλατα. Ειδικά σε κανάλια κτλ παίζουν ρόλο και τα κόμματα πολλές φορές. Τα καλά κομματόσκυλα, βρίσκουν την άκρη τους. Το θέμα είναι να είσαι καλός σ' αυτό που κάνεις βέβαια και να έχεις όρεξη να το κυνηγάς και να εξελίσσεσαι. Οπότε δεν μετράει μόνο ο κλάδος σου αλλά και πόσο θα δουλεύεις εφ'όρου ζωής για να βελτιωθείς. Υ.Γ.1 Δεν γίνεται να συνεχίσεις τ' Αγγλικά σου παράλληλα; Γιατί η ουσιαστική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας με τη δημοσιογραφίας, μου ακούγεται πολύ καλός συνδυασμός.
Scroll to top icon