ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2018 | 14:28

Είμαι λεσβία?

Είναι μια 17χρονη κοπέλα και ακόμα δεν ξέρω τι γίνεται με τη σεξουαλικότητα μου.Αγχονομαι μήπως είμαι λεσβία.Από τότε που μου έχει καρφωθεί στο μυαλό, νιώθω ότι ερεθίζομαι μονο με το γυναικείο σώμα. Παλιότερα συνέβαινε μόνο όταν έβλεπα σεξουαλικές σκηνές. Εκεί πάλι έβλεπα τη γυναίκα αλλά ερεθίζομαι επειδή "ταυτίζουν" με αυτήν.Όμως έχω ερωτευτεί μόνο αγόρια, έχω φανταστεί τοσα ρομαντικά σενάρια με αγόρια, και βρίσκω φουυλλλλλ ρομαντικό το ζευγάρι γυναικα-ανδρας. Τα γκέι και λεσβιακά ζευγάρια δεν τα βρίσκω καθόλου ρομαντικά. Έχω φανταστεί να φιλάω γυναίκα και δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε μπορώ να με φανταστώ ερωτευμένη με κορίτσι. Με αγόρι όμως ναι! Οπότε το πρόβλημα μου είναι όσον αφορά το σεξ. Να σημειωθεί ότι δεν είχα ποτέ σχέση με κανένα από τα δύο φύλα.Το ξέρω ότι δεν μπορείτε να μου απαντήσετε με σιγουριά. Απλά πείτε μου το τι πιστεύετε. Σας παρακαλώ μην μου προτείνετε να κάνω σχέση και με κορίτσι, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται. Και ντρέπομαι φουλλ και δεν θέλω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Aπο αυτά που γράφεις δεν πιστεύω πως είσαι λεσβία. Είναι πιθανό όμως να έχεις μια περιέργεια για το σεξ ανάμεσα σε γυναίκες. Θα σε συμβούλευα να χαλαρώσεις και να προσανατολιστείς προς τα αγόρια, να μαζέψεις τις πρώτες σου σεξουαλικές και ερωτικές εμπειρίες με αγόρι, αγόρια. Στην πορεία, ίσως σου γεννηθεί η επιθυμία να προχωρήσεις με γυναίκα, ίσως και όχι. Και στην πρώτη περίπτωση όμως αυτό δε σε κάνει απαραίτητα λεσβία. Χαλάρωσε, μη βάζεις ταμπέλες απο τώρα και απλά ζήσε.
Εγω τυχαινει να εχω διαβασει γι αυτο! Ειναι ζητημα ψυχολογιας οταν εισαι μικρης ηλικιας, άπειρη ή εσωστρεφής κτλ νιωθεις ασφαλεια ως άτομο να ασχολεισαι με του ιδιου φυλου άτομα! Ειναι κατι που συχνα παρερμηνευεται ως gay αλλα δεν ειναι ετσι. Οταν αποκτησεις τις πρωτες σου εμπειριες θα δεις πως θα ασχολεισαι και με τα δυο φυλα!
Νομίζω ότι αυτό που σε ελκύει είναι οι άντρες κι οχι οι γυναίκες απλά επειδή όπως είπες στις σεξουαλικες σκηνές "ταυτίζεσαι" με τη γυναίκα (λογικό) ερεθίζεσαι με αυτό που βλέπεις να ερεθίζει κι εκείνη κι όχι με το σώμα της αυτό καθεαυτό. Δηλ. δε σε ερεθίζει το σώμα της αλλά αυτό που συμβαίνει στο σώμα της (προκαλουμενο βέβαια από άντρα).
Δεν είναι απαραίτητα έτσι. Είναι επίσης πιθανό να της αρέσει να βλέπει γυναίκες πάνω στον ερεθισμό τους. Αυτό θα μπορούσε να υποδυλώνει, πως την ερεθίζει, να βλέπει ερεθισμένες γυναίκες κάτι άρα πιθανό να ταυτίζεται με το πρόσωπο που προκαλεί αυτά τα ερεθίσματα στη γυναίκα. Δηλαδή να έχει λεσβιακές τάσεις στο καθαρά σεξουαλικό κομμάτι. Αυτό όμως δεν την κάνει απαραίτητα λεσβία. Πιθανώς να είναι απλά περίεργη, πιθανώς να είναι μια φάση λόγω του νεαρού της ηλικιας, πιθανώς κάποια στιγμή στο μέλλον να το δοκιμάσει, να της αρέσει και να καταλήξει πως είναι μπάι.Στην παρούσα φάση δεν είναι τίποτα απο όλα αυτά. Όπως είπα, ας δοκιμάσει με αγόρι, αφού την ελκύουν ρομαντικά, ας μη βάλει ταμπέλες και έχει όλη τη ζωή μπροστά της να καταλήξει, τί είναι και τί δεν είναι.
Scroll to top icon