ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2018 | 18:01

Και όμως...

Είναι αυτές οι στιγμές που νιώθεις πως πνίγεσαι και δεν υπάρχει λύση σε τίποτα,όλα μου μοιάζουν βουνό και το λέω εγώ ναι εγώ που πάντα στους άλλους δίνω τις καλύτερες συμβουλές και τις εννοώ. Τώρα δεν μπορώ να βρω λύση στα δικά μου και είναι τόσα μαζί! Θεέ μου δωσ'μου την δύναμη να αντέξω.. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο βράδυ και να είσαστε τουλάχιστον εσείς καλύτερα βρε παιδιά... Αγώνας η ζωή μας αλλά κάποια στιγμή νιώθεις πως γονατίζεις και δεν έχεις δυνάμεις να παλέψεις για τίποτα,έτσι είμαι αυτή την στιγμή.Ας ξημερώσει για όλους μας ένα καλύτερο αύριο!
4
 
 
 
 
σχόλια
Κι αν γονατίσεις τι?Να γονατίσεις να πάρεις δυνάμεις!Και αν κλάψεις, τι?Να κλάψεις, να το βγάλεις από μέσα σου!Και αν δεν έχεις άλλες αντοχές,τι?Αύριο θα έχεις..One step at a time.. (:
Διαβάζω ένα καταπληκτικό βιβλίο, 'μην αγχώνεστε για μικροπράγματα'. Το συστήνω. Εμένα πάντως με βοηθά πολύ και ελπίζω και σένα στο πως να διαχειριζόμαστε το άγχος μας και να μην φρικάρουμε με το παραμικρό. Πάντως ένα που μου έρχεται τώρα είναι ότι οι δουλειές και τα προβλήματα δε τελειώνουν ποτέ. Όταν αποδημήσουμε εις τόπο χλοερό εις τόπο αναπαύσεως, ακόμα θα υπάρχουν άλυτα προβλήματα που προφανώς κάποιος άλλος θα λύσει. Μη τρελαίνεσαι και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία λοιπόν.
Ο εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει.. Στα δικα μας επειδη παιζει συναισθημα τις περισσοτερες φορες, χανουμε λιγο μπαλιτσα.. Λογικη, ειναι σχεδον παντα η λυση σε ολα."Βγες" απ το προβλημα για να δεις τη λυση. Αρχισε να σε συμβουλευεις οπως θα εκανες σε καποιον αλλον. Και αμα θες και κανα.. Bonus tip.. Εδω ειμαστε οι "Φωτεινοι Παντογνωστες" ;-p
Scroll to top icon