ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2018 | 17:15

Κάθε μέρα

Πίνω τον καφέ μου στο μπαλκόνι μου. Σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να πήγαινα μια βόλτα σε ένα εξωτικό μέρος με όμορφους σφριγηλους άντρες να λιάζονται να πάω εγώ εκεί να βγάλω την κορμάρα μου και να πεταχτούν όλοι για το ποιος θα μου βάλει αντιλιακό. Ωραια θα ταν. Εν τω μεταξύ είναι και μια κοπέλα στον 4ο που αργά το βράδυ κάθε μέρα ακούγονται πόρτες να ανοιγοκλείνουν. Είδα έναν κούκλο ένα βράδυ που γυρνούσα πολύ ωραίος άντρας κατέβηκε στον 4ο. Μάλλον φέρνει διάφορους στο σπίτι της και ποιος ξέρει τι κάνουν. Και που λέτε παιδιά θα ήθελα να πάω σε ένα τέτιο εξωτικό μέρος. Γιατί εντάξει ωραία η Σταυρούπολη στην Θεσσαλονίκη αλλά βρε αδερφέ να κάνουμε κι εμείς ένα μπάνιο. Σε ένα ωραίο νησί στην Μύκονο ας πούμε στο Super Paradise που πάνε όλοι. Η κολλητή μου πήγε στην Κρήτη στο Ελαφονήσι πέρασε λέει τέλεια ζήλεψα είναι η αλήθεια. Μια παραλία παιδιά να δείτε φωτογραφίες να πάθετε έπαθα σοκ. Ούτε στην Χαλκιδική δεν έχουμε τέτοιες παραλίες. Που θα πάει όμως θα πάω και εγώ στα Μπαρμπάντος και μόνη μου πηγαίνω δεν έχω πρόβλημα αρκεί να περάσω ωραία.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενη γράφεις ένα κείμενο για να μας πεις για τον "στόχο" σου να πας στα Μπαρμπάντος (ένα τσιγάρο δρόμος) και για την φίλη σου που πήγε στο Ελαφονήσι σε συνδυασμό με την κοπέλα στον 4ο που παίζει με τις πόρτες. Ο ορισμός του "θέλω διακοπές τώρα" και ας μέχρι την Επανομή. Χαλάλι.
Scroll to top icon