ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2018 | 00:48

Για εσας που δωσατε πανελληνιες

Ειτε πετυχατε στις πανελληνιες ειτε όχι θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τη δικη μου ιστορια με τις πανελληνιες.Ειμαι 30 χρονων και ανηκω σε αυτους που δεν περασαν σε καποια σχολη. Κατι τα μυαλα που ειχα κατι το bullying που μου εκαναν δεν μου επετρεψαν να μπω σε μια σχολη.Δεν εδωσα δευτερη φορα γιατι μου φουσκωσαν τα μυαλα πως τα ΙΕΚ ειναι μια ισοτιμη λυση με τα ΤΕΙ. Εφτασα στο δευτερο ετος στο ΙΕΚ μεχρι να μαθω απο συμβουλο πως τα ΙΕΚ ειναι απλα ενα αναβαθμισμενο τεχνικο λυκειο.Με την ψυχολογια στο πατωμα συνεχισα και αδιαφορωντας απο εκει και περα δεν πηρα την πιστοποιηση. Με ενα χαρτι λυκειου λοιπον ξεκινησα να ψαχνω για δουλεια, μιας και το χαρτι του ΙΕΚ χωρις πιστοποιηση ειναι απλα ενα χαρτι. Βυσμα δεν ειχα αρα μπορουσα να δουλεψω σς δουλειες χωρις προοπτικη οπως ντελιβερας, security, αποθηκαριος κλπ. Ηθελα στα 21 μου να δωσω παλι πανελληνιες αλλα φοβομουν. Ειχαν περάσει τα χρονια και επρεπε να κανω πολλα ιδιαιτερα για να φτασω σε τετοιο επιπεδο παλι.Απο τοτε εως σημερα τα εχω παρατησει ολα. Φιλους, ερωτικα, εξοδους τα παντα. Κλειστηκα στο σπιτι και απλα παρακαλαω να γυρισει ο χρόνος πισω και να εχω την τωρινη εμπειρια. Δεν κανω τιποτα κυριολεκτικα δεν εχω ορεξη για οτιδηποτε δεν θελω να διασκεδαζω δεν θελω να βγαινω απο το σπιτι. Θελω απλα να γινει ενα θαυμα να γινω παλι πιτσιρικας με αλλον πατερα (αυτο ειναι αλλο θεμα). Δεν τα γραφω αυτα για να κλαφτω. Τα γραφω γιατι ορισμενοι απο εσας που δεν περασατε σε μια σχολη μπορει να θελετε να ξαναδωσετε αλλα να φοβαστε η να μην σας αφηνουν. Μην ακουτε κανεναν, δεν υπαρχουν χαμμενα χρονια. Κανε αυτο που θες διαφορετικα αν τα παρατησεις αυτο το πραγμα θα σε στοιχειωσει. Μην γινεις σαν εμενα. Εχω φτασει ακομα και σε σημειο να ζητησω βοηθεια απο πολιτικο βυσμα και χωρις χαρτια μου εριξαν ακυρο. Κανε οτι θες! Αν θες να ξαναδωσεις απλα κανε το. Απλα αν το τολμησεις διαβασε! Στρωσε τον κωλο σου και διαβασε, οχι για να αποδειξεις σε αλλους οτι αξιζεις, αλλα για να κανεις αυτο που γουσταρεις στη ζωη σου! Αν παλι εχει περασει σε μια σχολη κρατα αυτο το μηνυμα για τις μερες που θα σκεφτεις να τα παρατησεις.Κυνήγηστε τα ονειρα σας και μην σκεφτεστε τα χρονια. Καλυτερα να βγαλεις τη σχολη στα 30 παρα να πας 30 και να σε στοιχειωνει το παρελθον.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πάντως και στα 30 δεν είναι αργά για τίποτα. Δώσε πανελλήνιες,πήγαινε σε κάποια άλλη σχολή..δε τελείωσε η ζωή! Πολύς κόσμος δεν έχει δώσει πανελλήνιες και δεν τελείωσε πανεπιστήμιο αλλα τα κατάφερε περίφημα! Μη σε παίρνει από κάτω :)
Scroll to top icon