ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2018 | 03:08

Απογοητεύτηκα

Με τον εαυτό μου.Να μιλάς με κάποια σοβαρά, να σου απαντάει με τον ίδιο τρόπο. Να προσπαθείς να την γνωρίσεις πρώτα, ποιός είναι σαν άνθρωπος καί να σου αρέσει αυτό που σου λέει... Και μετά μαθαίνεις από τον χαλαρό και χύμα φίλο σου ότι σε 2 λεπτά συζήτηση έμαθε ότι πήγε με ό τι κινείται και, ίσως, δεν θα την χαλαγε ούτε ο ίδιος. Που πάω έτσι;;; Ποιοί τρόποι και βλακείες; Η καθεμία θα σου πει αυτό που την συμφέρει και πιστεύει ότι αρκεί να μάθεις για την ίδια. Έχω μείνει πολύ πίσω σε αυτήν την κοινωνία...
11
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά είμαι εμφανίσιμος, μου το έχουν πει αρκετές, έχω ήδη μια οικονομική άνεση, ένα καλό επάγγελμα που σκέφτομαι να το εξελήσω στο κοντινό μέλλον. Γενικά δε με λες κακή επιλογή.Ποιο είναι το πρόβλημα μου;;;Δεν το έχω και πολύ με το άλλο φύλο, είναι αλήθεια. Όλες οι σχέσεις μου μέχρι σήμερα έχουν γίνει επειδή οι άλλες ερωτεύτηκαν εξαρχής την εικόνα μου και δεν χρειάστηκε καν να κάνω πολλά. Το αποτέλεσμα; "Να σου λέει η άλλη μπροστά σου ότι σε αγαπάει και πίσω να ****** με άλλον". Για αυτό έχω απογοητευτεί. Η καθεμία με το που μάθει λίγα για μένα είναι σε κατάσταση "Δεν με χαλάει, ας τον κρατήσω, δεν χρειάζεται να τα μάθει όλα.". Ξέρω ότι όταν δεν το έχεις με τις γυναίκες οι περισσότερες με τις οποίες θα καταλήξεις θα είναι αυτές που δεν θέλουν πολλά πολλά, που το φαίνεσθαι αρκεί. Και εγώ εκεί, θα πέσω με τα μούτρα. Για αυτό έχω απογοητευτεί με τον εαυτό μου.
Τώρα τελευταία προσπάθησα να εξελιχθώ στο κομμάτι των σχέσεων. Πίστευα ότι με τον σοβαρό διάλογο και παίρνοντας περισσότερο χρόνο θα μάθαινα περισσότερα και για τους άλλους και ίσως θα απέφευγα τις προηγούμενες καταστάσεις. Δεν έπιασε.
Το πάει με ο,τι κινείται το έγραψα χθες το βράδυ πάνω στα νεύρα μου. Η άλλη είπε απλά ότι της αρέσει το σεξ, οι καινούργιες εμπειρίες, δεν ψάχνεται για τίποτα σοβαρό αυτή την στιγμή, και "τραβιέται" ήδη με κάποιον άλλων, για να το ξέρει. Εγώ δεν είχα φτάσει την συζήτηση τόσο μακριά, δυστυχώς, δεν μου βγαίνει να μιλάω για τέτοια.
...Άαααλλος ένας που αποποιείται την ευθύνη προσωπικής κρίσης και ατομικών επιλογών, επειδή του είπαν/έμαθε/άκουσε/διάβασε ότι η κοπέλα είναι "χαλασμένη", μας ψεκάζουν και παρακολουθούν το ανάρπαστο ιστορικό μας στο ιντερνετ με τις τιμές για γόβες και τη συνδρομή στο Netflix... A, και η κοπέλα είπαμε, είναι "χαλασμένη", δεν είναι "κυρία" και "έχει πάρει ό,τι κινείται".Ενώ αν μάθαινε τα αντίστοιχα για ένα φιλαράκι του, θα έλεγε "χαλαρός και χύμα φίλος", "δεν είναι ότι του λείπουν οι κοπέλες", "Ο φίλος μου έχει το καλό ότι είναι η ψυχή της παρέας", κλπ, ενω το αντροπαρεάκι θα του έλεγε κιόλας "σωστόος, γαμ*άς" κλπ.Θα αφήσω στην άκρη λοιπόν όλο αυτό το υπόβαθρο και σκεπτικό που βγάζει μάτι και θα σου μιλήσω πρακτικά εξομολογούμενε:Δεν ξέρω τι μηνύματα σου έδειξε ο "χύμα" φίλος σου, αλλά καμία γυναίκα - και γενικά λογικός άνθρωπος χωρίς κόμπλεξ ή μυθομανία - δεν "ξερνάει" σε "δύο λεπτά" και με μηνύματα όλη την προσωπική και σεξουαλική του ζωή.Επίσης, όσο κι αν το ονειρεύεστε, η συντριπιτική πλειοψηφία μας ΔΕΝ ενδιαφέρεται "να δει τα προσόντα σας" ξαφνικά στο viber/messenger/whatever - κοινώς δεν ζητά "dick pics" .Και, από περιέργεια, δεν ξέρω πώς τη γνωρίζετε αυτήν την κοπέλα και οι δυο, αλλά δε σε πειράζει, που το φοβερό και χύμα φιλαράκι σου τη διπλαρώνει κανονικά ενώ ξέρει ότι ενδιαφέρεσαι και κάνεις κινήσεις να κάνεις κάτι μαζί της;
Θα σχολιάσω το κομμάτι που αφορά τον φίλο μου. Είπα ότι δεν του λείπουν οι γυναίκες, όχι ότι είναι "γαμ*άς" όπως λες εσύ. Εννοούσα ότι όταν ψάχνεται δεν αργεί πολύ να βρει, δε δυσκολεύεται, έχει διάφορα το ένα με το άλλο. Δεν αλλάζει τις κοπέλες του ούτε κάθε μήνα γιατί εκεί το πας εσύ.
Δεν το πήγαινα εκεί. Και αν τις αλλάζει, δικαίωμά του, κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει. Όπως κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει αντίστοιχα και μια κοπέλα γι'αυτό - εκεί το πάω.Εκτός, αν όντως σε κοροϊδέψει και το ανακαλύψεις μόνος σου, χωρίς αμφιβολία και τρίτους. Οπότε τη γράφεις και πας παρακάτω.Βλέπω πιο κάτω στις απαντήσεις σου ότι θες να δουλεύεις με τον εαυτό σου κι αυτό θέλει ωριμότητα και υπομονή.Μην απογοητεύεσαι και πέφτεις σε γενικεύσεις από τις αναποδιές λοιπόν, και να εμπιστεύεσαι τη δική σου κρίση από τις αποδείξεις που έχεις.Αυτά απλώς φιλικά, από μια παθούσα που έχει δει διάφορα κι αυτή στον ανδρικό πληθυσμό και κόντεψα σαν εσένα με τις γυναίκες, να σας "τσουβαλιάσω" όλους. Αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και πάντα υπάρχει αυτός ο κάποιος που μας ταιριάζει πραγματικά. Καλή τύχη
Αν κανένας από αυτούς που γνώριζε, δεν την συγκίνεισε, τί ήθελες δηλαδή; Να τους παντρευτεί; Ή μέχρι να βρει άντρα που να μπορέσει να μιλήσει σοβαρά (που πού να τον βρεις με τέτοια σαβούρα που κυκλοφορεί), θα βάλει ζώνη αγνότητος;Μήπως λοιπόν είσαι εσύ ο άντρας που περίμενε, που θα κάνει τη διαφορά και θα μπορέσει να δει το θέμα σχέση σοβαρά; Μήπως για τον φίλο σου την κατινάρα τον εμετό, εσύ θα διώξεις ένα κορίτσι που μπορείτε να γίνετε μαζί ευτυχισμένοι;;;Για αναθεώρησε λίγο τις απόψεις σου για τους ανθρώπους και μην κρίνεις τόσο εύκολα.Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
Μου έδειξε κάποια μηνύματα ο φίλος μου και επίσης μπορεί να το παίζει χύμα αυτός αλλά ούτε ο ίδιος δεν συμπαθεί ιδιαιτέρως την συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών. Τον ξέρω πολλά χρόνια και δεν είναι ότι του λείπουν οι κοπέλες για να πεις ότι θέλει τρέλα την συγκεκριμένη.
Ωραία την στήσατε στον τοίχο την κοπέλα, την καταδικάσατε, τα βγάλατε τα συμπεράσματα σας. Από κάποια μυνήματα και κάποιες φήμες.Την βάλατε τη ταμπέλα. Μόνο που η κοπέλα αυτή κάποια στιγμή θα βρει ένα σοβαρό παληκάρι που δεν θα τον νοιάζουν ανούσιες ρηχότητες και θα κάνουν σχέση και θα είναι ευτυχισμένοι και εσύ θα κάθεσαι ακόμα να επηρεάζεσαι από βλακείες που δεν σε αφορούν και θα αναρωτιέσαι που πηγαν οι γυναίκες.
Scroll to top icon