ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2018 | 04:22

Είμαι ηλίθια. Το ξέρω.

Και τελικά τι κάνεις όταν η μοναδική φίλη που κατάφερε να σε κάνει να βγάλεις προβλήματα που προσπαθείς να κρύψεις βαθιά μέσα σου, αλλά και πάλι δεν ξέρει τίποτα για σένα γιατί τα κρύβεις τόσο καλά, σου λέει ψέματα και προτιμάει ένα αγόρι;Τι γίνεται όταν της λες πως θα πας σε ψυχολόγο και γυρνάει να σου πει ευχαριστώ που βγήκες μαζί μου σήμερα για μπορέσω να τον δω.Τι γίνεται όταν σπας; Τι γίνεται όταν μετανιώνεις που την άφησες να μπει μέσα στη ζωή σου, αλλά ξέρεις ότι είναι ο πιο φιλότιμος άνθρωπος και δεν θέλεις να την χάσεις;Τι γίνεται όταν τη θες δίπλα σου, αλλά πλέον ξέρεις ότι τίποτα δεν θα είναι όπως πριν;Τι γίνεται όταν φτάνεις πάτο σε λεπτά και σοβαρά προβλήματα..υγείας, οικονομικά, οικογενειακά...και εσύ σκέφτεσαι τη σχέση σου με εκείνη τη κοπέλα που όμως δεν νιώθεις πλέον φίλη σου;Τι γίνεται όταν καταλαβαίνεις ότι είσαι αχάριστη. Ηλίθια. Ποτέ δεν έπρεπε να ανοιχτείς και να βάλεις κάποιον στη ζωή σου. Ηλίθια. Πρέπει να γίνεις πιο σκληρή.Σταμάτα επιτέλους να είσαι αχάριστη.Σταμάτα να σκέφτεσαι. Πυροβόλα τις σκέψεις πριν σου φυτέψουν περισσότερες ανησυχίες.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μου φαίνεται και πολύ καλή φίλη ή συγκεκριμένη. Από την άλλη σταματά κι εσύ να αυτοπυροβολεισαι. Τους φίλους τους διαλέγουμε, κάποια λάθη έχεις κάνει κι εσύ όπως όλοι. Σήκω από τα πατωματα. Αν εσύ αυτοπροσδιοριζεσαι ως ηλίθια τι περιμένεις από τους υπόλοιπους; Βρες κάποιον που εμπιστεύεσαι και μίλησε του για τα προβλήματα σου γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν μπορεί να περιτριγυριζεσαι μόνο από σκαρτους ανθρώπους κάποιος θα υπάρχει.
Scroll to top icon