ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2018 | 13:12

Help

Με καλεσε σπιτι του για μια ωρα..έγινε οτι έγινε και μου ειπε να φύγω γιατι το πρωί δουλευει και πρεπει να σηκωθεί νωρις..εχω συναισθήματα πολλα..Δύο.χρονια τραβιομαστε..εγω Δηλαδη το τραβάω...εκείνος απλα επικοινωνει οποτε θελει κοκο...Εγω ομως τον αγαπαω τον νιώθω δικο μου άνθρωπο..Πώς μπορω να του δωσω να καταλάβει οτι κανω σεξ μαζι του επειδή τον εχω μεσα στη καρδια μου και οχι επειδη Θέλω να περναω την ωρα μου?
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρει πολύ καλά το χαρακτήρα σου και σε διαβάζει πλέον ως βιβλίο ανοιχτό. Περνάει ωραία μαζί σου στο κρεβάτι αφού είσαι δεδομένη για αυτόν και συ λειτουργείς οικειοθελώς ως μηχανή του σεξ. Δεν σε αγαπάει καλή μου. Αγαπάει μόνο για να εκτονώνεται και όποτε θέλει να σε πετά σαν στυμμένη λεμονόκουπα, εξ ου που σε έδιωξε γιατί δουλεύει και πρέπει να σηκωθεί νωρίς. Εσύ βγαίνεις χαμένη από όλο αυτό και μόνη σου διαιωνίζεις τη κατάσταση που βρίσκεσαι.
Να κάνετε μια συζήτηση επί της ουσίας για τη σχέση σας και να του το πεις στα ίσα. Αν το εκτιμήσει πρέπει να πορευτεί ανάλογα, αν όχι καλύτερα να το τελειώσεις γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανοιωσεις.
Δεν έχω απάντηση γι' αυτό που ρωτάς. Έχω όμως μια απορία: πώς μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι αν νοιαζόταν για τα συναισθήματά σου θα τα ήξερε αφενός κι αφετέρου αν δεν ήταν αμοιβαία θα σε ξέκοβε να μη σ' έχει κρίμα στο λαιμό του;
Εγώ έχω απάντηση, Ανιάκι μου.Αυτός γνωρίζει πολύ καλά τα συναισθήματα της προς ίδιο και ακριβώς σε αυτά ποντάρει για να πάρει το just sex που θέλει απ' αυτήν. Αυτός κάνει τη δουλειά του. Η εξομολογούμενη τι ακριβώς κάνει; Ποντάρει και η ίδια στο σεξ ως κεκαλυμμένη έκφραση συναισθημάτων και δέλεαρ αφετέρου, για να πάρει αυτό που θέλει αυτή, ήτοι η δέσμευση. Άρα, και αυτή τη δουλειά της κάνει.Αν ήθελες να λυθεί το θέμα σου, εξομολογούμενη, θα άνοιγες το στόμα σου, θα του μίλαγες για τα συναισθήματα σου και θα απαιτούσες μια απάντηση για το πλαίσιο της σχέσης σας, με ότι συνέπειες έχει αυτό.Αλλά, ΣΤΑΝΤΑΡ, φοβάσαι ότι αν μιλήσεις θα χάσεις αυτό το κελεπούρι! Για την περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, είναι ήδη χαμένος.Και τέλος, "Με καλεσε σπιτι του για μια ωρα..έγινε οτι έγινε και μου ειπε να φύγω γιατι το πρωί δουλευει και πρεπει να σηκωθεί νωρις" Πηγή: www.lifo.grΣε εκλιπαρώ! Μην αφήσεις ποτέ ξανά, να σε χρησιμοποιήσουν ως "τρύπα"!
Scroll to top icon