ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2018 | 10:57

Χθες βράδυ

Εκλαιγα ασταμάτητα. Σήμερα τσουζουν τα μάτια μου και με πονάει το κεφάλι μου. Ο λογος; θυμήθηκα ότι από μικρή πάντα έτρωγα απορριψη. 1. Πρώτη δημοτικού κάποιος έβγαλε ότι είχα ψειρες πράγμα που δεν ισχυε ποτέ. Τα παιδιά της τάξης μου σταμάτησαν να μου μιλανε. Μάλιστα όταν με αγγιζαν σκουπιζονταν για να μην μολυνθουν. Αυτό μέχρι την Πέμπτη δημοτικού όπου ήρθε στο σχολείο ο καλύτερος μου φίλος και με υπερασπιστηκε.2. Στο γυμνασιο γνώρισα ένα παιδί. Μου ζήτησε να τα φτιάξουμε και αρνηθηκα γιατί δεν τον συμπάθουσα γιατί έκανε μπουλινγκ σε άλλα παιδια. Απο τότε έκανε τη ζωή μου κόλαση. Με έλεγε άσχημη και κάθε μέρα ώσπου μια μέρα με έριξε απ τις σκάλες. Δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου και στους καθηγητές μου. 3.Στο λυκείο υποτίθεται βρήκα φίλους που πλέον με παράτησαν. Ο λογος; ότι και καλά στο πανεπιστήμιο άλλαξα και ότι είμαι ότι να ναι. Που στο πρώτο ετος ήμουν σκατα ψυχολογίκα , μπροστά μου με καταλαβαιναν και πίσω με εκραζαν. Ακόμη και η μόνη φίλη που έχω νομίζω ότι έχει αρχίσει να με αποφεύγει. 4. Σχέση; σενάριο επιστημονικης φαντασίας. Με όσους έχω μιλήσει από instagram εξαφανιστηκαν ενώ στην πραγματικη ζωη κάνεις δεν μου έχει ζητήσει να βγούμε. Ξέρω ότι η πορεία μου είναι μη αναστρεψιμη. Δεν πειράζει. Κάποιοι έρχονται για να είναι πάντα μόνοι. ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Eίσαι νέα και έχεις τον απόλυτο ελεγχο της ζωής σου. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να κλαίγεσαι για το δημοτικό και το γυμνάσιο. Και άλλοι περάσαμε ασχημα στο σχολείο και άλλοι ήμασταν στο περιθώριο. Αλλα ξέρεις τι; Δεν εχει σημασία και θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολύ χειρότερα πραγματα από το bullying ένος μάτσου ηλιθιών... Δεν θα αφήσεις την ως τωρα απόρριψη να σε καθορίζει, γιατι ειναι σαν να προσκαλέις εκ νέου απορρίψεις στην ζωή σου. Είναι ενας φαυλος κυκλος που πρεπει να σπάσεις. Κατσε ηρεμα και σκεψου "εχω κατι τοσο στραβό πανω μου που μου αξιζει να με απορριπτουν; Αν γνωριζα σημερα καινουρια ατομα θα ειχαν καποιον χειροπιαστό λόγο να με αντιπαθούν; Εχω κατι το αντιερωτικό πάνω μου που απωθει τους αλλους;" Αν η απαντηση ειναι ναι βαλε μπρος και διορθωσε οτι σε κρατάει πίσω...Αν ειναι οχι ξεκολλα και ζησε! Πονάς γιατι ακόμα δεν εχεις απομακρυνθεί από οτι σε πλήγωσε. Οταν αρχιζεις με πραξεις να αλλάζεις την ζωη σου, θα νιώθεις ότι όλα αυτα στο σχολείο συνέβησαν σε άλλο σύμπαν ετη φωτός μακρια. Στο υπόσχομαι..
Scroll to top icon