ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2018 | 01:39

Καμία συμβουλή;

Η κολλητή μου είναι 27 χρονών και δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα με κανένα. Τόσα χρόνια ποτε δεν μου έχει πει ότι της αρέσει κάποιος. Της είχανε πει δυο τρία άτομα ότι τους αρέσει αλλά αυτή δεν έδειξε και πολύ ενδιαφέρον. Τον ένα μάλιστα τον ήξερα. Ωραίο παιδί και πολύ καλός χαρακτήρας. Τόσα της είπα για να βγούνε έστω μία φορά αλλα δεν ήθελε. Με το ζόρι δεν γινεται προφανώς. Ώρες ώρες όμως μου δίνει την εντύπωση ότι περιμένει τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Τι να της πω για να την ταρακουνήσω μήπως και ξυπνήσει; Δεν γίνεται και καμία ευκαιρία να μην δίνει σε κανένα και να κλαίγεται που είναι μόνης της.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι των σχέσεων και μερικοί δεν δίνουν προτεραιότητα εκεί. Το ότι η φίλη σου είναι 27 και ενώ της έχουν δοθεί ευκαιρίες και δεν της εκμεταλλεύτηκε δεν ευθύνεται κανένας παρά μόνο εκείνη. Μπορεί φυσικά να μην ένιωσε κάτι για κάποιον το λεγόμενο κλικ. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Scroll to top icon